• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

servis şöförü dün az kalsın beni dövüyordu ...

Cidden sizler gibi çok iyi yürekli kadınlarımızın olduğuu bilmekte beni rahatlatıyor ama o kadar az ki sayınız kötülükle savaşamam gücüm yok fesat sözlerden acımasız hakaretlerden yoruldum
Takma kafana burasi sanal bir yer kimseye kendini kanitlamak durumunda degilsin.

çalışırken bazı insanlar beni o kadar yorardı ki bazen, aynı şeyi 10 kere sormak olmayacak şeyi ısrarla istemek falan, başlardım bizim oralardan türkülere, yesin onu anası da yesin onu bubası

bu kadar

Takma kafana burasi sanal bir yer kimseye kendini kanitlamak durumunda degilsin.

öyle ama insanların bu kadar acımasız olmasına hala inanamıyorum hala beni suçluyorlar nasıl bi dünyada yaşıyoruz

çalışırken bazı insanlar beni o kadar yorardı ki bazen, aynı şeyi 10 kere sormak olmayacak şeyi ısrarla istemek falan, başlardım bizim oralardan türkülere, yesin onu anası da yesin onu bubası

bu kadar

Bende hepimiz de zor şartlarda çalışıyoruz ama özellikle kadınlar daha da zor şartlarda çalışıyor servis şöförü bile ( lütfen bu lafımı cımbızla almasın arkadaşlar adamı küçümsedin diye ) çünkü ne desem yanlış anlaşılmak isteniyor her önüne gelen bize el kaldırabilir geçenlerde sosyal medyada bir kızın başına gelenleri okudum işten eve giderke hiç tanımadığı bir adam ağzını burnunu kırmış kızın sonra yakalanmış ama akıl sağlığı erinde değil diye salmışlar adamı halbuki raporu filanda ok polis bişey elde edemezsiniz zaten demiş ben şuan halime şükrediyorum elimden geleni yapmaya çalıştım sadece keşke daha fazlasını yapabilseydim yapabilseydik

öyle ama insanların bu kadar acımasız olmasına hala inanamıyorum hala beni suçluyorlar nasıl bi dünyada yaşıyoruz
Hayat boyle degil mi zaten.eger o servis şöförü sana kotu seyler yapip öldürseydi Allah korusun,herkes ne üzülürdu burada arkandan ne methiyeler dizilir o adama ne lanetler yagdirirdi.

Bende hepimiz de zor şartlarda çalışıyoruz ama özellikle kadınlar daha da zor şartlarda çalışıyor servis şöförü bile ( lütfen bu lafımı cımbızla almasın arkadaşlar adamı küçümsedin diye ) çünkü ne desem yanlış anlaşılmak isteniyor her önüne gelen bize el kaldırabilir geçenlerde sosyal medyada bir kızın başına gelenleri okudum işten eve giderke hiç tanımadığı bir adam ağzını burnunu kırmış kızın sonra yakalanmış ama akıl sağlığı erinde değil diye salmışlar adamı halbuki raporu filanda ok polis bişey elde edemezsiniz zaten demiş ben şuan halime şükrediyorum elimden geleni yapmaya çalıştım sadece keşke daha fazlasını yapabilseydim yapabilseydik

işte o yüzden yardım ben adamın kafasını içim soğudu en azından karakola gitsek serbest kalacak kafa yarılınca gerçi o da beni şikayet edebilirdi ama gurur yaptı zaar

işte o yüzden yardım ben adamın kafasını içim soğudu en azından karakola gitsek serbest kalacak kafa yarılınca gerçi o da beni şikayet edebilirdi ama gurur yaptı zaar

İyi yapmışsın ben niye dondum kaldım anlamadım bu kada yarma işini yıllar önce yapmıştım bir kere ben de ama uyku sersemiydim nee uğradığımı şaşırdım

Oruç hiç bi şekilde böyle terbiyesizliklerin bahanesi olamaz.Zaten Hele'ki oruç tutarken yani bi tür ibadet anında kalp kırmasının zaten dinende bi açıklaması olamaz.Terbiyesiz herif.Tutmasın o zaman oruç ne demek oruçluydum.Hadsiz.

Hayat boyle degil mi zaten.eger o servis şöförü sana kotu seyler yapip öldürseydi Allah korusun,herkes ne üzülürdu burada arkandan ne methiyeler dizilir o adama ne lanetler yagdirirdi.
Öyleymiş cidden kadın olarak hayatlarımızın hiç bir değeri yokmuş ama kadınlar tarafından da değersiz bulumak işte buna inanamıyorum

Oruç hiç bi şekilde böyle terbiyesizliklerin bahanesi olamaz.Zaten Hele'ki oruç tutarken yani bi tür ibadet anında kalp kırmasının zaten dinende bi açıklaması olamaz.Terbiyesiz herif.Tutmasın o zaman oruç ne demek oruçluydum.Hadsiz.

Ramazan ayını kullandı aklı sıra ama daha önce yediği haltlarıda anlattılar adam ekmeğinden olmasın diye biz birçok şeyi yutmuştuk zaten asıl hatayı orda biz yapmışız meğerse

Oldu ya bende oruçluyum diyip asayım keseyim ozaman?
Sığınayım orucun altına ohh ne ala (!)
Ben konu sahibini hiçte haksız bulmuyorum.
Ne demek ya bi KADININ üzerine yürümek? Kolayını bulsa dövecekmiydi yani?
Hadi bakalım ondan sonra konu sahibinin çırpınışları, şoforun iyice çileden çıkmasıyla olay belki de hastanede biryerde bitecek.
Ve
Ertesi gün haberlerde '' Servis soforu, servisteki kadınla tartıştı ve hastenelik etti''
Bu durumda
Hanginiz hala servis soforunu savunacak?
Birde kendinizi koyun yerinize de öyle yorum yapın.

Ayn şey benim başıma gelse, işten attırır, yetmezse birde şikaayette bulunurum.
İşe ihtiyacı olan insan, muhtaç olan insan EDEBİNİ bilecek ve çalışacak (!)

Ben yaşadığım olaydan sonra şuan kendimi tanıyamıyorum geceleri sıçrayarak uyanıyorum o serviste tek başıma kalsaydım olacakları düşünmeden duramıyorum ama yaptığım en büyük hata bu yaşadığımı buraya yazmak oldu kadınlar anlar beni diye düşündüm ama yanılmışım
bosver takma kimseyi ben seni anliyorum canim

sana haklisin en iyisini yapmissin deseydik kalplerimiz zehir dolu olmayacakti.. bu sözler senin vicdanin ayak sesleridir. sana yapilani tasvip etmek mümkün degil lakin ben hep madolyonun diger yüzüne de bakmaktan yanayim, evde yemek bekleyen cocuklari varsa nolacak bu adamin? hemen is bulabilecek mi.. özür dilenirdi olay biterdi,cok cok onun servisten cikip baska servisle giderdin. bunlari düsünüyoruz diye mi zehirli oldu bizim kalbimiz..

Neden üstünüze alındınız ki bu lafı ben kişi belirtmemiştim hanımefendi senin ananı sikerim orospu diyip ağzından tükürükleri saçılan bir adamı affetmem bu yüzden kalbim zehirliyse varsın olsun evde çocuğuda yok evli bile değil o kadar yazdım ha gerçi olsa ne olacak yine aynı şeyi yapardım benim anama küfür edeni ben affetmem dah abeter şeyler yapıcam bundan sonra bu tarz birşey yaşarsam da

Oldu ya bende oruçluyum diyip asayım keseyim ozaman?
Sığınayım orucun altına ohh ne ala (!)
Ben konu sahibini hiçte haksız bulmuyorum.
Ne demek ya bi KADININ üzerine yürümek? Kolayını bulsa dövecekmiydi yani?
Hadi bakalım ondan sonra konu sahibinin çırpınışları, şoforun iyice çileden çıkmasıyla olay belki de hastanede biryerde bitecek.
Ve
Ertesi gün haberlerde '' Servis soforu, servisteki kadınla tartıştı ve hastenelik etti''
Bu durumda
Hanginiz hala servis soforunu savunacak?
Birde kendinizi koyun yerinize de öyle yorum yapın.

Ayn şey benim başıma gelse, işten attırır, yetmezse birde şikaayette bulunurum.
İşe ihtiyacı olan insan, muhtaç olan insan EDEBİNİ bilecek ve çalışacak (!)

Eğer o an bana vursaydı arkamdaki açık kapıdan dışarı fırlayıp kaldırıma yapışırdım kesinlikle çünkü durdu ben öne yanaştım inmek için hala küfür ediyor ben sadece görürsün sen yarın görüşcez seninle gibisinde bişeyler geveledim o an çıldırdı daha beter yerinden kalktı tam üstüme atlıyordu arkadaş tuttu yoksa gitmiştim yani

Neden üstünüze alındınız ki bu lafı ben kişi belirtmemiştim hanımefendi senin ananı sikerim orospu diyip ağzından tükürükleri saçılan bir adamı affetmem bu yüzden kalbim zehirliyse varsın olsun evde çocuğuda yok evli bile değil o kadar yazdım ha gerçi olsa ne olacak yine aynı şeyi yapardım benim anama küfür edeni ben affetmem dah abeter şeyler yapıcam bundan sonra bu tarz birşey yaşarsam da

hanimefendi acik acik küfürleri yazmaniz ne derece dogru oldu?? anaya küfredeni ben de tanimam da halen sakinlesememissiniz belli ki...öyle bi adami bu kadar ciddiye alip nefes tüketmeye degmez, benim acimdan tek ailesi var mi diye sorular geldi aklima madem yokmus o zaman ayri konu..

Canım bak sana destek veren , tepkini onaylayan çok kişi var , güçlü bir kadınmışsın da sitede konu açmak zordur evet, farklı düşünceler illaki olur, bunları kaldırmak herkesin harcı değil. Şurada bile yorum yaparken farklı bir şey söyleyen olursa taşa tutuluyor resmen. Bizde yazarken kendimizi yanlış ifade edeceğiz diye korkuyoruz. Hadi senin duygusal durumundan pek alınmıyoruz ama diğer ..... neyse.... Ben de çok acil bir şekilde tedavi öneriyorum. Sinirlerin bi hayli yıpranmış. Tekrar çok geçmiş olsun

Bakın hala olayın neresindesiniz hala sözlerimi yanlış aksettiriyorsunuz ben gücü olmayan ne yaprsa yapsın demedim ima da etmedim lütfen biraz dikkat edin yazdıklarınıza ben kimseyi tahrik etmedim etsem bile dayak yemeyi haketmiyorum o adam kim olursa olsun benim anneme küfredemez anlıyormusunuz bakın kendimi geçtim birçok yerde beni babasız büyüten merdiven silip okutan o kadına senin ananı sikerim dedirtmem ben yazdıklarımın bu kısımları nı okumadınız bile değilmi sadece beni çıldırtıktan sonra yazdığım üst düzey yöneticiyim yaptım gücüm vardı kısımlarına takıldınız hala da ordasınız normal şartlarda yazmayacağım herşeyi yazdım burda yani ölsem e yaşasam da dayak ta yesem bu insanlaın yanına kar kalır yapabileceğin birşey yok diyorsunuz ama var işte gücümü toparladığım da sırf bu insanlarla uğraşmak için savaşıcam ve tüm kadınlara da savaşmalarını söylüyorum

Biz anlasamiyoruz. Nasil biliyorsaniz oyle yasayin.

hanimefendi acik acik küfürleri yazmaniz ne derece dogru oldu?? anaya küfredeni ben de tanimam da halen sakinlesememissiniz belli ki...öyle bi adami bu kadar ciddiye alip nefes tüketmeye degmez, benim acimdan tek ailesi var mi diye sorular geldi aklima madem yokmus o zaman ayri konu..[/QUOTE

Açıkça yazmadığmı için bu küfürleri ben suçlanıyorum çünkü en baştan beri iğrenç küfürlere etti anneme küfretti diyorum herkes ama adam işsiz kaldı diye bana yükleniyor sakinleşmem mümkün değil zaten hala olayın etkisindeyim ölebilirdim diye düşünmeden edemiyorum ailesi olsa bile farketmez benim için hiç bir şekilde affı yok ben ölseydim ama anneme küfür etmesin kimse ettirmem

Back
X