Arkadaslar merhaba inşallah yardımcı olursunuz bana ! Ben 3 kez hamile kaldım .ilki Spontan diğer ikisi ivf ile oldu ve 3 bebeğimizide kaybettim ilki kimyasal dūsūk ,ikincisi 7haftadan itibaren kanamalı bir gebelik ve 16 ve 18 de suyum geldi .ikincisi ikiz ve 9. Haftada kanama ile başlayan en sonda 18. Haftada ağır kanamayla yine dogum yaptım üstelik ikizdi üstelik tek embiriyo ve ikiz .simdi bütün araştırmalar yapıldı romatizmadan genetiğe emarlardan herseye bakildi .hiç bir şey bulunmadı elimdeki tek varolan ureplasma,microplazsma enfeksiyon ki bundan dūsūk olmiyacagini söyleniyor .rahim ağzı açıklığı olabilir diyor .drum .inanirmisiniz eksikliklerini göstermesin Allah ama Suna inanıyorum care sadece Allah .simdi bana 12. Hafta da dikis atilicak ,kan pihtilasma sorunum olmadıgı halde coraspin kullanicam . size danışmak istediğim
- 1.servikal yetmezligi olan arkadaslarım , sizdede 7 ,8 yada benzer haftalarda kanamanız oldumu.?
-2.kanamalı gebelik mı geçirdiniz dikişe kadar?
-3. pihtilasma sorunu olmadıgı halde coraspin kullandinizmi ?
-4. Dikisiniz atıldı ve kaçıncı haftada dogum yaptınız .?
Sadece yasiyanlar anlar bu durumu oyuzden size danışmak istedim. inanın onceden tip çaresini bulur derdim simdi hiç güvenmiyorum inanmıyorum sadece Allah'a tevekkül ediyorum .en zoru ne biliyormusunuz her hamileliğimde bir arkadasım hamile kaldı ve ben kimseye müjde veremeden bebebklerimi kaybettim ,herkes bebek yapsana diyip diyip duruyor ugurladigim bebeklerimi bilmeden ve baskalarının bebeklerine baktikca yolda hamile bir kadın görünce icim yanıyor :....((
Umarım guzel umut verici cevaplar alırım ?