Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Servikal serklaj süreciniz nasıldı?
- Konu Sahibi Chyperus
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
- 103
Takipteyim konuyu.Merhaba arkadaşlar, kontrollü bir şekilde ilerleyip serklaj olması gereken ve yaptıranlar sonrasında neler yaşadınız? Acil olmayan serklajlarda işlem sonrası yatış gerekti mi? Nasıl bir hamilelik yaşadınız?
Haftaya serklajım olcak inşallah
- 17 Mart 2022
- 156
- 83
- 18
Birkaç gün oldu, kimse bir şey söylemedi ne yazık kiTakipteyim konuyu.
Haftaya serklajım olcak inşallah
- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
- 103
- 17 Mart 2022
- 156
- 83
- 18
Benim henüz bebişim yok ne yazık ki. 5 sene önce 20 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim. Şuan yeniden bebek istiyorum ama aynı şeyi yaşama ihtimalim var. Hamile kalmadan önce araştırma yapıyorum.. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Serklajın ve sonrası inşallah çok güzel geçer. Sen ve bebeğin için kalpten dua edeceğim. Her şey gönlümüzce olsun inşallahSenin ne zaman bu işlem canım ? Kaç haftalık bebişin ?
- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
- 103
Amin canım tüm bekleyenlere isteyenlere nasip olsun inşallahBenim henüz bebişim yok ne yazık ki. 5 sene önce 20 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim. Şuan yeniden bebek istiyorum ama aynı şeyi yaşama ihtimalim var. Hamile kalmadan önce araştırma yapıyorum.. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Serklajın ve sonrası inşallah çok güzel geçer. Sen ve bebeğin için kalpten dua edeceğim. Her şey gönlümüzce olsun inşallah
Allah gönlüne göre versin, en güzelini nasip etsin
- 17 Mart 2022
- 156
- 83
- 18
Amin, cümlemize inşallahAmin canım tüm bekleyenlere isteyenlere nasip olsun inşallah
Allah gönlüne göre versin, en güzelini nasip etsin
selam kızlar .ben yaklaşık 3 sene önce 21 haftalık erken doğum yaptım. çok şükür aradan 2,5 yıl sonra hamileyim. 12 , haftada ölçüm yapıldı.15+4 te serklaj yapıldı 1 gece öncesi 1 gece sonra olmak üzere 2 gece kaldım hastanede. genel anestezi ile oldu hiç bişe hissetmedim. kanamam çok az oldu . 5 gün rapor verdi dr çalışmaya devam ettim şu anda da işteyim . allah esirgesin bizleri bebelerimizi. ama hiç korkmayın basit bi operasyon
- 17 Mart 2022
- 156
- 83
- 18
Doğum yaptığınızda sancı çektiniz mi? Benim ikiz gebelikti ve sancıyla doğum yaptım. Doktorum sancı olduğu için rahim ağzı yetmezliği olmayabilir dedi. O yüzden azıcık endişeliyim, acaba öyle mi değil mi diye. Kontrollü bir şekilde takip edildiğinde sıkıntı olmuyor sanırım. Acil serklaj biraz sıkıntı galiba. Hamile kalırsam ve rahim ağzı yetmezliğim varsa takipli bir şekilde ilerlenecek, o yüzden normal hayatıma devam edebilirim herhalde. Böyle düşünüp kendimi rahatlatayım :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi.selam kızlar .ben yaklaşık 3 sene önce 21 haftalık erken doğum yaptım. çok şükür aradan 2,5 yıl sonra hamileyim. 12 , haftada ölçüm yapıldı.15+4 te serklaj yapıldı 1 gece öncesi 1 gece sonra olmak üzere 2 gece kaldım hastanede. genel anestezi ile oldu hiç bişe hissetmedim. kanamam çok az oldu . 5 gün rapor verdi dr çalışmaya devam ettim şu anda da işteyim . allah esirgesin bizleri bebelerimizi. ama hiç korkmayın basit bi operasyon
Amin inşallah canım darisi isteyen herkese olsun.sanci olmamıştı su gelmişti sızım sızım bende tabi anlamadım.ama doğum yaptığım gece suni sancı verdilerDoğum yaptığınızda sancı çektiniz mi? Benim ikiz gebelikti ve sancıyla doğum yaptım. Doktorum sancı olduğu için rahim ağzı yetmezliği olmayabilir dedi. O yüzden azıcık endişeliyim, acaba öyle mi değil mi diye. Kontrollü bir şekilde takip edildiğinde sıkıntı olmuyor sanırım. Acil serklaj biraz sıkıntı galiba. Hamile kalırsam ve rahim ağzı yetmezliğim varsa takipli bir şekilde ilerlenecek, o yüzden normal hayatıma devam edebilirim herhalde. Böyle düşünüp kendimi rahatlatayım :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi.