Servikal (rahim ağzı) polipi hakkında yardım!

niannian

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
116
0
96
İstanbul
Merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim ve çocuksuzum. Doktor bir kaç ay önce rahim ağzında polip olduğunu ve alınması gerektiğini söyledi. Basit bir operasyonmuş narkoza gerek yok dedi. Ama çoğu hastanede anesteziyle yapılıyormuş. Bu operasyonu geçiren var mı ve de narkoz aldınız mı? :18:
Ayrıca ben Şişli tarafında oturuyorum özel muayenehanede 900tlyi buluyor bu operasyon biraz araştırdım da bana çok geldi. Daha önce yaptıranlar doktor veya hastane tavsiyesinde bulunabilir mi? Ya da devlet hastanesine gitsem acaba yeteri kadar steril midir narkoz verirler mi? Şimdiden teşekkürler kızlar..

Merhaba.Benim de rahmin içinde polip vardı.7 ay önce aldırdım.Genel anestezi yaptılar.Çok basit bir ameliyat hiç korkma.Ama anestezisiz nasıl olur bilmiyorum.Biz özel sağlık sigortamızdan dolayı hiç para vermedik ama toplamda anestezili ameliyat gibi olduğu için 4000 tl gibi bir masrafı oluyormuş.O yüzden aldığın fiyat iyi aslında.Ha birde doktorunu iyi seç.Sapı kaldığında tekrar çıkıyor.Benim yine çıktı yada temizleyemedi bilmiyoruz.Tekrar ameliyat yolu gözüküyor bana o yüzden

canım bence bir an önce aldır.bende polip olduğunu anlayamadı dr lar ve ben iki yıl boyunca sebebi belirsiz ağrılar yaşadım vajinamda.o zamanlar bekar olduğum için vajinal ultrasonla bakılamadı ama onun dışında her türlü tetkik yapıldı ben artık son evrelerde vajinamdan bişey çıkacak gibi hissediyordum.sürekli bunu diyordum orda bişey var çıkmak istiyo çıksa rahatlıycam sanki diyodum inan ve bir gün polip tuvalette vajinamdan çıktı düşünebiliyomusun o anda yaşadığım korkuyu.ne olduğunu bilmiyorum tabi ödüm koptu.neyse bu çok uzun hikaye sonuç olarak acilen aldırdım polipi vs. vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…