• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Servet ödemek istemiyorum:( hafif bir nemlendirici?

Bepanthol normal ve yağlı ciltler için bir de kuru ve hassas ciltler için olaral 2 tipi var. Su bazlı avrupadan ithal edilen bir kremdir. Kesinlikle kozmetik ürünü değildir eczane ürünüdür. 20 lira civarında 200ml. Vücut ve yüz losyonu olarak geçer. Ben kullanıyorum su bazlı olduğu için kesinlikle yağlanma yapmıyor.

dıadermıne kullanıyorum.çok kaliteli bi nemlendirici.fiyatı 15-20 arası.
bunların serisi var ordan cilt tipine uygunu seçiyorsun.

sakin derim.. diadermine hic guzel degil bi kere aman diyim. aldim seti oldugu gibi duruyor mahvetti yuzumu.. bi kere cok parfumlu.. o koku hic gitmiyor. ayrica hassas ciltler icin olanini almama ragmen svilce kizariklik yapti bende. onermiyorum.

sadece eczanelerde satılan doğal bitkisel kremler var birçogunuzda bılır cok para vermeyıp güzel denecek nemlendırıcı istersen bnlar uygundur bende kullanıyorum
excipal hydro (su bazlı) yağlı ciltlere önerilir
excipol lipo (yağ bazlı) kuru ciltlere önerılır yüz ve vucudun nem dengesını güzel koruyor özellıkle lipoyu cok begenıyorum

sadece eczanelerde satılan doğal bitkisel kremler var birçogunuzda bılır cok para vermeyıp güzel denecek nemlendırıcı istersen bnlar uygundur bende kullanıyorum
excipal hydro (su bazlı) yağlı ciltlere önerilir
excipol lipo (yağ bazlı) kuru ciltlere önerılır yüz ve vucudun nem dengesını güzel koruyor özellıkle lipoyu cok begenıyorum

yalnız bu krem tıbbi bi krem olduğu için uzun süre kullanılmaması gerekiyo diye biliyorum yanlış mıbilmiyorumkismile

bepanten kıl tüy ya pıyor bizzat şahidim yüzüm çok kurudugunda devaamlı bepanten sürerdim yanaklarım da hiç tülenme olmazdı şimdi belirgin var yani..bence kullanmayın..la roche posay ın nemlendiricisi çok güzeldi ben onu tavsiye ederim..

ben avon loreal kullanma derim. tıbbi ürünler kullansan daha iyi ben excipial hydro kullanıyorum sadece % 10 lipid içeriyor ve su bazlı bir nemlendirici fiyatıda 5 tl falan sanırım

servet ödemek istemeyenler ''GARNIER'' ye bi fırsat verebilirler. türkiyede birkaç yıldır satılıyo olsa da avrupada en çok tercih edilen markalardan biri. hem bitkisel doğal özler içeriyor hem de fiyatı kalitesine göre çok iyi.
''esas bakım'' serisinden karma ciltler için günlük bakım kremini almıştık anneme. yeşilli morlu ambalajda. 9-10 tl gibi bi fiyatı var. ben de bi hafta kadar kullandım, beğendim açıkçası. yağlandırmıyor. yüzüm gün içinde yağlanmasın diye sabah krem süremezdim. bunu rahatça sürebildim. makyaj altına da kullanılabilir. kuru ve hassas ciltler için gül özlü olanı da var(pembe ambalaj).

valla ben clean&clear yağsız çift etkili nemlendirici kullanıyorum. süper bi ürün. kesinlikle tavsiye ederim. hem öyle fiyatı uçuk değil. ben çoook memnunum. yumuşacık yapıyo yüzümü:))

benim de cildim yagli, topiclerde okumusdum limon iyi geliyor diye, amma limonu surunce, yuzumu hafif yakiyor.

Cok sacma bir soru olacak ama bu nemlendiriceler ne kadar süre cildinizi yaglandırmıyor? Yani bir süresi var mı?
Ben iki ürün aldım satan kisi o kadar övdü ki, gerci iceriginide okudum bitkisel ürünlerden olusuyor ama yüzüme sürdükten 2-3 saat sonra yaglanmaya basladıgını gözlemliyorum aksam yatmadan sürüyorum yatıyorum sabah uyanıyorum, aynaya bir bakıyorum T bölgem yagdan parlıyor!
:26:

Son düzenleme:
asaby lady sana önerim direk gidip ezcneye Excipial hydro alman:) fiyat 5buçuk tl sanırsam.olabilecek en iyi nemlendirici.bi kere su bazlı. ayrıca fiyatını duyunca bende şok geçirdim.. ürün kozmetik değil direk ...dermokozmetik...:) güvenle kullanabilirsinn

aa buna bende bakıcam bn de wichy kullanıorm ama bunu duyunca ilgimi çekti çok uygunmuş :D uygun ötesi hatta

CERADOLİN LOSYON HİDRO ....eczanelerden bulabilirsiniz su bazlı losyon,harika bir nemlendirici,,200ml 35 tl 2 haftadır kullanıyorum ve hiç bu kadar nemli olmamıştım ben:)) sevgiler.

Cok sacma bir soru olacak ama bu nemlendiriceler ne kadar süre cildinizi yaglandırmıyor? Yani bir süresi var mı?
Ben iki ürün aldım satan kisi o kadar övdü ki, gerci iceriginide okudum bitkisel ürünlerden olusuyor ama yüzüme sürdükten 2-3 saat sonra yaglanmaya basladıgını gözlemliyorum aksam yatmadan sürüyorum yatıyorum sabah uyanıyorum, aynaya bir bakıyorum T bölgem yagdan parlıyor!
:26:

evet bu sorunu ben de yaşıyorum yağl cildi olan arkadaşlar cildnizin yağlanması ne kadra sürede başlıyor ben nemlendiriyi sürdükten bikaç saat sonra yağlanma başlıyo .

kozmetik ürünlerde sorun yaşıyorsanız kesinlikle evde bakım çok etkili. en basit nemlendirme yüze yoğurt sürmektir.

Kesinlikle,,,bi de arada buna,bal ve zeytinyağı ekliyorum ki ben,,bal nefis parlatıyor cildi,,artanı saçlarıma da sürüyorum :)) teşekkürler..

Karma ciltliyim şuana kadar kullandığım tüm nemlendiriciler sivilce yaptı.Öyle bi cildim var ki bepanteni üst üste 2 gün sürsem yüzüm sivilce doluyo :(
Tavsiye edeceğiniz bi nemlendirici var mı? Parası önemli değil tavsiyelerinizi bekliyorum

Back
X