• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Servet ödemek istemiyorum:( hafif bir nemlendirici?

tatlım yeni gördüm msjını kusura bakma.canım ben effeclar k serisinin setinin kullanmıştım.akneli cildime göre onu önermişlerdi.eczaneye gittiginde sana uygun olanı önerirler zaten.ismi tam olarak aklımda degil .fiyatı da 30_40 arası değişebilir canım ben setine 160 vermiştim güneş losyonu da dahil.

evet canm doru sölüyosun en iyisi eczaneye sormak teşekkür ederim canmhihoyyyt

kızlar ben oriflame nin yine oriflame serisini kullanıyorum. daha doğrusu her cilt tipine uygun A vitaminli kremini kullandım. çok memnunum. stoklarda yok falan diyorlar. sırf onu alabilmek için kendim üye oldum. şu beyaz kutulu ve pembe kapaklı olanlar. hafif bir krem ama nemlendiriyor. ayrıca göz çevreme de sürüyorum ben. benim yaşım 22 ama bana çok iyi geliyor. avonun yüz ürünlerinden hiç memnun olmadığım için tavsiye etmiyorum. ayrıca yine oriflame nin üzüm çekirdeği özlü kremini de kullanabilirsiniz. onu da denemiş memnun kalmıştım ama şu an kullandığım nemlendiriciyi tek geçerim. gece gündüz onu sürüyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar bende 29 yasındayım ve avonun vb ürünlerin hep cilt için nelerı varsa kullandım işte kırısık önleyıcılerı gözaltı için felan fılan ama bı yerde okudum bu kadar kımyasallı kremlerınde ters tepecegı..gecen elıme orıflame katalogu gectı 100 de 100 dogal dıyo ya üzümcekırdegı özlu kremı gecesı gunduzu var önerırmısınız acaba dısıyengec gercektende dogal bı ürüne benzıomu canım ya bılgı ver alıcamda bırde göz altımada ne surecegımı sassırdım önerısı olan lutfen

kızlar yalnız bu nemlendiriciler göz çevresinede sürülebiliyor mu????

Hayır tabikide sürülmez. göz çevresi çok hassas bir yer onun için üretilmiş özel ürünler var . hatta kozmetik bile kullanma göz çevrene , dermokozmetik kullan göz çevren için .ben avenein göz çevresi nemlendiricisini kullanıyorum tavsiye ederim.

Avene Soin Apaisant Yeux Göz Çevresi Bakım Kremi almistim nemlendirici olarak kullanilir mi acaba ?

cok tedirgin oldum :(

goz cevresi nemlendiricisi olarak yani.

Son düzenleme:
sagol cnm cevabin icin.. Goz kremini kullaniyorum... sende kullandin mi biliyo musun?

burcuburcuu ben yüz yıkama jelini, nemlendiricisini,göz çevresini, artı güneş koruyucusunu kullanıyorum ve çok çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum .yanlız bir eczaneden cilt tipine göre ürün almak için yardım iste ben kafama göre ürün kullandığım için çok sorun yaşadım ama şimdi çok memnunum cildim kendine geldi avene i kullanalı.opuyorumnanaktan

dıadermıne kullanıyorum.çok kaliteli bi nemlendirici.fiyatı 15-20 arası.
bunların serisi var ordan cilt tipine uygunu seçiyorsun.

bu arada ben göz altı kremi kullanmıyorum.acaba kullanmak gerekli mi?
bu kullandığım kremi göz altıma da çok az değdiriyorum yaydırırken.

burcuburcuu ben yüz yıkama jelini, nemlendiricisini,göz çevresini, artı güneş koruyucusunu kullanıyorum ve çok çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum .yanlız bir eczaneden cilt tipine göre ürün almak için yardım iste ben kafama göre ürün kullandığım için çok sorun yaşadım ama şimdi çok memnunum cildim kendine geldi avene i kullanalı.opuyorumnanaktan

anladim cnm, bunlarda da var mi gunes koruyuculu nemlendirici ikisi bi arada:lepi:

yaz gunleri icin harika olur vallahi..

almaya karar verdim nemlendiricisini..hadi bakalimm zemuszemus

Ceradolİİİİİİİİn daha İyİ kızlar.......cİldİ yaĞlandırmadan nemlendİrİyor.....subazlı bİ ÜrÜn........eczanede satılıyor.......hemde fİyatı uygun....

evet bunda hyaluronik asit te varmış çok sevindim hemen deniycem ama sivilce yapmaz dimi bende varda :1closedeyes:

bende almak istiyrm yaş 25 christian dior hdyra yaşam gençlik için temel nemlendirici var ama ordaki gençlik sözcüğü gençle iin mi kullanılmış anlamadım biraz daha açıklayıcı olamıyr mu bunlar anlamıyrm işte.bende sorun yok ama anlaşılmıyr:))

maalesef fiyatı biraz tuzlu ama bugüne kadar kullandığım en iyi nemlendirici Loccatine dir gerçi este lauder ede bayılıyorum ama Loccatine bitkisel diye onu daha çok seviyorum
bebak ta süper bana çok iyi geldi ama cildim aşırı hassas buyüzden kızarıyor tenim çok kullanamıyorum..

Back
X