• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Servet ödemek istemiyorum:( hafif bir nemlendirici?

Karma ciltliyim şuana kadar kullandığım tüm nemlendiriciler sivilce yaptı.Öyle bi cildim var ki bepanteni üst üste 2 gün sürsem yüzüm sivilce doluyo :(
Tavsiye edeceğiniz bi nemlendirici var mı? Parası önemli değil tavsiyelerinizi bekliyorum

cire a septine diye bi krem var onu kullanıyorum bir kaç aydır tavsiye ederim hafif fiyatıda uygun 2 lira mı neydi ben yüzüme kullanınca tek uzun süre gidiyor

Sana hem ucuz hem guvenılır bi nemlendırıcı söyleyeyımm,yıllardır bunu kullanıyorum!daha once vıchy,roc,biolaogiei PIERRE BOUTIGNY kullandım!yarı maasımı oraya verdım pişmanım!!sımdı en guzel nemlendırıc bepantenenın mavı renkte olanı,yanı krem olanı!6 mılyon kadar en son aldıgımda oyleydı!yazdırırsan daha ucuz tabı!!once yuzumu herhangı bı kopukle yıkıyorum,sonra gulden hazırladıgım tonıgı suruyorum,en son olarak da bepantene yı suruyorum!!süper oluyoo!bebeklerde de doktorlar bu kremı verıyoo!!bebeklerın poposu kadar degerlı degıl mı cıldınız....:nazar:

Sana hem ucuz hem guvenılır bi nemlendırıcı söyleyeyımm,yıllardır bunu kullanıyorum!daha once vıchy,roc,biolaogiei PIERRE BOUTIGNY kullandım!yarı maasımı oraya verdım pişmanım!!sımdı en guzel nemlendırıc bepantenenın mavı renkte olanı,yanı krem olanı!6 mılyon kadar en son aldıgımda oyleydı!yazdırırsan daha ucuz tabı!!once yuzumu herhangı bı kopukle yıkıyorum,sonra gulden hazırladıgım tonıgı suruyorum,en son olarak da bepantene yı suruyorum!!süper oluyoo!bebeklerde de doktorlar bu kremı verıyoo!!bebeklerın poposu kadar degerlı degıl mı cıldınız....:nazar:

E ona da tüylenme yapıyor deniliyor:)))

benim evdekini ismini unuttum yarın yazıcam buradan gercekten harika...
cildim karma ve inanılmaz hassas ise kesilikle tavsiye ediyorum...
yüzüm artık kusmuyor kremi kadife gibi...
ayrıca fontoten bile sürememm allık sürsemm aynı yerde eşek kadar sivilce vs...
şükürki kurtuldum...

la roche iyi bir dermokozmetik markası ve örneğin ; LA ROCHE Hydreane Legere (Normal,Karma Ciltler in Nemlendirici) - EczaLink.com / Online Salk, Kozmetik, Gzellik Alveri Sitesi
bu nemlendiricisi hem uygun fiyatlı ,hem de iyi bir nemlendirici .içeriğinde kimyasal dolu ürünler kullanacağınıza dermokozmetik ürün alın ,diğer markalar bundan çok da ucuz değiller.

kesinlikle..ben la roche güneş koruyucu kullanıyorum yıllardır çok da memnunum,paraben olmaması da cabası,,ben de tavsiye ederim.

canlarım size tavsiyem la roche posay ve avene ürünleri tam istedigin gibi tatlım su bazlı nemlendiricisi cildi pürüzsüz yapıyo ben 3.tüpü bitirdim 4.yü alıcam..her tür cilt tipine göre ürünlerini bulabilirsin zaten dermokozmetik bi ürün benim sivilcelerime çok büyük katkısı oldu eczanelerden temin edebilirsiniz canlarım

cnm fiyatı ne kadar ? bende nemlendirici arıyorum organik bişey o organikti dimi

organkdeğil canm dermokozmetik..la rochenin kremini ben pek sevemedim
ceradolin daha iyi geldi banaa..daha da uygun la rocheye göre.

E ona da tüylenme yapıyor deniliyor:)))

Ben bepantheni 6 ay gece gündüz kullandım roaccutane kullanırken cokta memnundum ama tüylenme oldu yüzümde ilacında etkisi olmuştur elbet ama bu sorunla karşılasan insanlar var herkeste aynı seyi yapmıyor ama. Ayrıca söyle bir durum da var yüz icin olan nemlendiriciler de tüylenme yapabiliyormuş denemeden bilemezsin yani :)

Back
X