• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Servet ödemek istemiyorum:( hafif bir nemlendirici?

ashabi_lady

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
65
0
286
40
Sakarya
arkadaşlar aslında başlık açmak yerine tüm sayfaları başlık başlık geziyorum genelde topic kalabalığı olmasın diye ama bulamadım derdimin cevabını:((

artık deneme yanılma yöntemiyle doğru ürünü bulmaya çalışırken pahalı kremlere verdiğim paraya acıyorum.kozmetiğe para harcamam sadece tezmileyici ve cildimi sağlıklı göstericek bi nemlendiri beni mutlu eder.

avo, rossens hepsi yalan oldu(en azından ben faydasını görmedim) bebak aslında iyiydi ama biraz fazla yağlı gibi geldi.Kuru olmasına rağmen gözeneklerimde var cildimde
BEn su bazlı sabah akşam sürebileceğim bir krem arıyorum, çonk fonksiyonlu olmasın çünkü özelliği arttıkça içindeki kimyasal oranıda artar diyolar.

lütfennnnn fikri olan yardım etsin:((( su bazlı, hafif ama çok kuru olan cildimi rahatlatıcak bir kremm
(yuh bi krem için bu kadar yazılırmı:bbo:)

canlarım size tavsiyem la roche posay ve avene ürünleri tam istedigin gibi tatlım su bazlı nemlendiricisi cildi pürüzsüz yapıyo ben 3.tüpü bitirdim 4.yü alıcam..her tür cilt tipine göre ürünlerini bulabilirsin zaten dermokozmetik bi ürün benim sivilcelerime çok büyük katkısı oldu eczanelerden temin edebilirsiniz canlarım

bu arada ben la roche posayın 3kutu nemlendiricisi kullandım arkadaşım avenenin setini kullanıyor ondan aveneyle birlikte söyledim la rocheun seti var bendede mükemmel bi marka biraz pahalı ama deger

Canım kremı 35-40 arası degıŞıyo setıne 150 vermıŞtım ben ama gerÇekten degecek bı ÜrÜn ben tavsıye ederım canım

AVON CLEARSKıN SOıN HYDRATANT MATıFıANT yaglı görünümü matlaştıcı nemlendirici tek kelimeyle süper dogal maskeler,haftalık peelinglerle desteklersen bu ürün sana yanıt verecektir fiyat da hoş ben çok memnunum

hmm olay ın tavsiye edildiğini bir yerde daha okumuştum. Sanırım onu düşünebilirim fiyatıda iyiymiş çünkü diğerleri biraz pahalaı geldi Farketmesscim, dedimya pahalı birşey olsun istemiyorum bir iki kere alınıyo ama her zamanda kıyılmıyo o paraya :))TEşekkür ederim cevaplarınız içina.s.

asaby lady sana önerim direk gidip ezcneye Excipial hydro alman:) fiyat 5buçuk tl sanırsam.olabilecek en iyi nemlendirici.bi kere su bazlı. ayrıca fiyatını duyunca bende şok geçirdim.. ürün kozmetik değil direk ...dermokozmetik...:) güvenle kullanabilirsinn

benim cildim karma ve oldukça hassas, yaşım 26, bir sürü nemlendirici denedim, hiçbirinden memnun kalmadım, üstelik cildimi dahada yıprattım, ama sonunda kendim bu işi çözemeyeceğim dedim ve doktora gittim. bana dermatoloğum cilt bakımı için neutrogena önermişti, bende gündüzleri Neutrogena Nemlendirici Losyon SPF 15 kullanıyorum şimdi, çokta memnunum, nonkomedojenik bi nemlendirici, üstelik fiyatıda çok uygun. bunların haricinde gece kullanımı içinde body shop unda nemlendiricileri oldukça iyi. acı badem sütüde arada kullanıyorum, o da fena değil. ama sürekli kullanımda cildi yağlandırıyor.

Ceradolıııııııın daha ıyı kızlar.......cıldı yaĞlandırmadan nemlendırıyor.....subazlı bı ÜrÜn........eczanede satılıyor.......hemde fıyatı uygun....

canlarım size tavsiyem la roche posay ve avene ürünleri tam istedigin gibi tatlım su bazlı nemlendiricisi cildi pürüzsüz yapıyo ben 3.tüpü bitirdim 4.yü alıcam..her tür cilt tipine göre ürünlerini bulabilirsin zaten dermokozmetik bi ürün benim sivilcelerime çok büyük katkısı oldu eczanelerden temin edebilirsiniz canlarım

canm bende la roche un karma ciltler için yüz yıkama jelini kullanıyorum nemlendiricisinide almak istiyorum ama tam olarak adı nedir acabahihoyyyt
bide fiyatından haberin varmıvereliniortak

ürederm diye eczane ürünü var ssk da yazıyor yağlıda var sızın dedgınız gıbı su bazlı ve yağsızda var tavsıye ederım cıldı hem cok ıyı yapıyor hemde ıcınde kımyasal yok denılecek kadar az yada bephanten önerırım nemlendırıcı olarak o da ıyı

canm bende la roche un karma ciltler için yüz yıkama jelini kullanıyorum nemlendiricisinide almak istiyorum ama tam olarak adı nedir acabahihoyyyt
bide fiyatından haberin varmıvereliniortak

tatlım yeni gördüm msjını kusura bakma.canım ben effeclar k serisinin setinin kullanmıştım.akneli cildime göre onu önermişlerdi.eczaneye gittiginde sana uygun olanı önerirler zaten.ismi tam olarak aklımda degil .fiyatı da 30_40 arası değişebilir canım ben setine 160 vermiştim güneş losyonu da dahil.

Back
X