Serum fizyolojik içeren protezler yardim edinnnnnnn

beatifuL-BaBy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
873
58
73
Serum fizyolojik içeren protezler yardim edinnnnnnn:2::2:

onur gurbuze ameliyat olmayi dusunuorum kullandigi protezi yaptiran oldumu cunku ona gidersem bana uyguluyacagi bu olucak lutfen yardim edinnnnnnnnnnnn:2:

arkadaslar dun onur gurbuzun sitesinde ufak tefek arastirmalar yaptim onur beyin gogus ameliyatlarinda tercih ettigi ve kullandigi protez

:dezavantajı kıvam olarak jel protezlere göre daha sert olur ve nadiren sızdırma yapabilir. Jel protezler daha doğal olduğundan, bunları tercih etmekteyim
die
eklemis

ben cok korkuyorum ya ameliyatdan degil cekicegim sikintilardanda degil
herkezde olabilir bu dusunce :44

benim istedigim kayma durumunun olma riskinin az olmasi donme durumunun olabilme riskinin az olmasi hangi protezi taktirmaliyim ben

onur beyin tercih ettigi protezi taktiran oldumu acaba bunun alakali bana yardim edin bilgiye ihtiyacim var yardimlarinizi bekliorum

Ben onur gürbüzü tanımıyorum. Serum fizyolojik slikon sızdırma yaptıgında içi tamamen boşalıyor ve vücut tarafından emiliyor. Ayrıca böyle bi durumla karşı karşıya kalırsan hemen degiştirmen gerekecek. Jel silikonda bu sorun yok sızdırma yaptığında dağılma yapmıyor. Genellikle jel silikon tercih ediliyor. Serum fizyolojik istersen bu senin tercihin olur cnm. Ayrıca damlanın dönme riski var! Yuvarlak tercih edebilirsin.

Slm begm ben onur gurbuzle gorusmus biri olarak sunu soyliyim serum fizyolojik kullanmiyor kendisi.jel protez kullaniyor ve kasaltini tercih ediyor genellikle tabi meme dokuna bagli olarak.ve yuvarlak kullanmayi uygun goruyo genellikle.acikcasi benmde kafam karisik bu konuda.ha ameliyar ucretine gelince 4000 5000 civari degisiyo uygulayacagi proteze bagli olarak.ameliyatlarinida genellikle acibadem de yapiyor.sana mail adresi atmistim baktinmi?

Sanırım yanlış anlaşılma var burada.Çünkü Dezavantajları yazan yerin sonunda Jel protezler daha doğal olduğundan, bunları tercih etmekteyim Yorumu var.Yani doktor Jel protez tercih ediyor sanırım,sıvı silikonun ve jel protezin artısını ve eksisini yazmış.Daha emin olmak ve doğru bilgilendirmeyi alabilmek için doktor ile telefon görüşmesi yapıp bilgi almanızı öneririm
Sıvı silikonlar artık tercih edilmiyor.Patlama riski var,sızdırma riski var ayrıca zamanla vücut ısısı nedeni ile küçülme riski olan protezlerdir..

bugun cook kotu birgun gecirdim ogreden sonram cok kotuydu pes pese geldi hersey kafam yerinde degil yinede gelir gelmez hemen bilgisayari actim konuyla alakali paylasimlariniz için hepinize cook tsk ederim iyiki varsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz yarin detaylica konusuruz dedigim gibi sikintili birgun gecirdim agla aglaaaa içim disima cikti neyse ALLAH Buyuk herseyde vardir bir hayir zaten hep beterin beteride var diyip sukredioruz dahada kotusu olsaydi die birde bugun birseyi birkez daha idrak etdim benim gecen seneki yaptigim kucuk bir iyilik 1yil sonra bugun ayni sekilde benim karsima cikti ve ben o kisinin yerindeyim ayni seyleri bugun yasadim cook buyuk bir dertten kurtuldum ALLAH RAZİ OLSUN onlardan hayat ne kadar garip 1sene once seninde basina gelicek deseler hayatda inanmazdim iylik cok guzel birsey insallah rabbim her zaman karsimiza iyi kullarini cikarir bizleride iyi olanlardan eyler yarin gorusuruz hepinizeee cooook tsk ederim arzummm sanada cook tsk ederim ameliyat olma konusunda daha coook basinizi agritacak gibi gorunuyorum :44: asyam85 meil gonderdim cnm sana ben 2gundur senden meil cvb bekliorum surekli bakiorum goremiorum benim aklima yerlestiren zaten sen oldun :=) canim tsk ederim sana kocamannnnnnnnnnnnnn bu konuyla alakali meilde detaylica konusalim lütfen ben dun onurgurbuzun sitesini baya biiii inceledim uyku sersemi yannismi okudum acaba diorum yardimlariniza coook ihtiyacimmmmmmmm var gercekten arkadaslar kendinize cook iyi bak yarin gorusuruz iyi aksamlar canlarim hepinize

sadece kucuk bir iylik insanin hayatinda cok buyuk yer alior iyiki kabimi dinliorum ve ona kulak veriorum cok sukur rabbime
hersey biz insanlar için yeterki tevekkülü birakmiyalim ....!!!

arkadaslar bana tavsiye ediceginiz protez modeli varmi ? sunu tercih edebilirsin dokturuma bi kac fikirde bulunma cabasindayim tabiki onun önerileride coook önmli olucak fakat kendi önerilerim içinde beni aydinlaticagini dusunuorum aklimda bisiylerin olmasini istiorum sizde hak verirsinizki bu ameliyati bidaha olma riski ez aza inen hangisi onu bulmaya calisiorum sadece hangi protezi secmem gerekior en dogrusu hangisi olur bunu kestiremiorum birde bu meliyati bidaha olma gibi bi durumumun olmamasi için ugrasiorum (

Son düzenleme:

Tatlım arzum zaten belirtmiş.. Jel protezler tercih ediliyor artık. Bak sana bir link vereyim. Burada ameliyat öncesi ve sonrası meme operasyonu hakkında bilmen gereken herşey veriliyor.
Op. Dr. Oytun dil - www.kozmetikcerrahi.com
Ben de masajımı buradan takiip ediyorum. Epey aydınlatıcı bir yazı olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…