- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.795
Merhabalar hanımlar, benim son zamanlarda sorun ettiğim bir durumumuz var. Eşimde bir süredir zor sertleşme durumu, sertleşme olsa da daha sonra ilişki anında sertliğin kaybolması durumu var, zaten içimdeyken hissizleşmesinden anlıyorum düştüğünü... bebek yapmaya çalışıyoruz, özel sektördeydi 2 ay önce işinden ayrıldı. Biraz da stresli sıkıntılı bir dönem yaşıyor açıkçası. Zaten stresli bir yapıya sahip, bir de iş durumu geçim derdi daha etkiledi son zamanlarda haliyle bu durum cinselliğe de yansıyor. Mesela geçenlerde sitem ettim ,bebek düşündüğümüz için son zamanlarda benimle sadece yumurtlama dönemlerimde oluyorsun dedim, bu gece o dönemim olmamasına rağmen kendi yanaştı istedi, sonra içimde sertlik kayboldu. Sonra yarım saat tekrar bekliyoruz sertleşmesini, o sertleşse ben zor ıslanıyorum, ben ıslansam o sırada o hazır olmuyor. Seks değil işkenceye dönüyor iş... Kendi istemesine rağmen hiçbirşey yapamadık bu gece mesela... Çok istedim aslında diyor neden böyle oldu anlamadım diyor.
Bu arada daha önceleri o düştüğü zamanlarda ben sorun yapıyordum, psikolojik baskı hissediyorum üstümde hala diyor zaman zaman. Olmayacak korkusu var gene sorun yaparsın korkusu var diyor. Bu durumu nasıl atlatabiliriz bilmiyorum ama bazen içinden çıkılmaz kısır döngü gibi geliyor gerçekten yoruluyorum
Bu arada daha önceleri o düştüğü zamanlarda ben sorun yapıyordum, psikolojik baskı hissediyorum üstümde hala diyor zaman zaman. Olmayacak korkusu var gene sorun yaparsın korkusu var diyor. Bu durumu nasıl atlatabiliriz bilmiyorum ama bazen içinden çıkılmaz kısır döngü gibi geliyor gerçekten yoruluyorum
Son düzenleme: