- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.579
-
- Konu Sahibi sultansuleyman111
Pırlanta altın gibi değil sertifikalı olsa da zaten %20 zarar edersin bozdururken. Bi kuyumcu öyle demiştiKizlar diğer başlıklarda dönüş bulamadım o yüzden buraya yazıyorum.
Pırlanta tektaş ve beştaş yüzüklerim var, eski evliligimden kalmalar. Eski eş bilerek sertifikalarını yok etmiş diye düşünüyorum çünkü sertifikalarımı bulamadım. Simdi de biraz ihtiyaç oluştu. Acaba başına gelen var mi yüzükler cok pahalı ürünler değiller ama çok da zarar etmeden nasıl bozdurabilirim?
d color en yüksek colordur 0.30 karat da çok küçük değil.şu an zen de 25 bin civarıdır o yüzük.bedavaya vermeyin kimseye.Sanırım 0.30 karat d color. Biraz arastirinca d color en iyisi oluyormuş. Satmaktan vazgeçeceğim galiba
Benim ki f o nasıl ? Taşı küçük acaba dandik mid color en yüksek colordur 0.30 karat da çok küçük değil.şu an zen de 25 bin civarıdır o yüzük.bedavaya vermeyin kimseye.
yok yav f de iyidir.bendeki de f.adamı boşa haşlamaBenim ki f o nasıl ? Taşı küçük acaba dandik mieşine gidip çatacağım
Ama bir d değil dimi ühühühühühühühüyok yav f de iyidir.bendeki de f.adamı boşa haşlama
ben de hiç d color takı yok bacımm .malum fakirizAma bir d değil dimi ühühühühühühühü
Oldundu f m var yaben de hiç d color takı yok bacımm .malum fakiriz
onlar da pandemi öncesinden var.artık ne mümkün pırlanta alabilmek.hele ki mağazasından .Oldundu f m var ya
Bence açık açık eski evliliğinden kalma ürünler olduğunu söylesin hatta ne zamanlar alındığını da az çok biliyordur ona göre de bir yol bulunabilir belki..iyide belki kaybettiniz sertifikanızı.
şöyle yapın o markanın merkezine ulaşıp sertifikalarınızı kaybettiğinizi söyleyin sonuçta kendi ürünleri inceleme falan yapıp vermeleri gerekir yeni sertifika.
Öyle ya maalesefonlar da pandemi öncesinden var.artık ne mümkün pırlanta alabilmek.hele ki mağazasından .
Forever Mark degilse 0.30 carat D color tektasi Zen’den sifirini sertifikasiyla 15.000’e alabiliyorsunuz bilginiz olsun. Web sayfasinda da 17-18 bin civarina satiliyor.Sanırım 0.30 karat d color. Biraz arastirinca d color en iyisi oluyormuş. Satmaktan vazgeçeceğim galiba
mağazada farklı fiyatlar aynı değil.d color 30 karatı vermezler 15 bine.bendeki forevermark 0.28 karat f vs .d color vs2 sa birde asla vermezler.sadece d si değil vs ı da çok önemli satış fiyatındaForever Mark degilse 0.30 carat D color tektasi Zen’den sifirini sertifikasiyla 15.000’e alabiliyorsunuz bilginiz olsun. Web sayfasinda da 17-18 bin civarina satiliyor.
Yuzukleri aldiginizda Zen’de isminize kaydettirmediniz mi? Online kayit sayfasi var olasi hirsizlik, kayip durumlarinda kullanabiliyorsunuz.
Ben sertifikalari da banka kasasinda sakliyorum.
pırlantanın yatırım olması için 1 carat üstü iyi bir taş olmalı yekpare.uluslararası sertifikası da olmalı.bizlerdekiler satınca zarar ettirirler.lüks tüketime girer zaten.aynı lv prada çanta gibi.onları da pahalı alırsınız ama satmaya kalkınca yarı parasına gider.değişim de biraz daha az zarar olur sadece.ama satış fiyatı hızla arttığından ben memnunum aldıklarıma.1780 e aldığım beştaş küpeler şu an 8780 mesela.asla alamazdım şu anSertifikası olmayınca gerçekten hiç fiyatına kapatmaya çalışıyorlar. İnternet üzerinden eşimin bana aldığı baget vardı. Onu ve birkaç pırlanta yüzüğü bozdurup karayı yüksek baget aldım. Diğerlerinin sertifikası olduğu için zarar etmedim. Ama bahsettiğim yüzük 0.42 olmasına rağmen ederinden aza saydılar.
Fotograftaki yuzugun IF Skalasi nedir bilemem.mağazada farklı fiyatlar aynı değil.d color 30 karatı vermezler 15 bine.bendeki forevermark 0.28 karat f vs .d color vs2 sa birde asla vermezler.sadece d si değil vs ı da çok önemli satış fiyatında
gördüm scalası çok iyi ama indirim yapmışlar sanırım fiyatta bu ara.dolar yükselirse anında o gün zam yapıyorlar.şu an dolar stabil olduğundan anneler günü vs de geldiğinden ve satışlarda durgun olduğundan indirim yapmışlar.1 aya gene zamlarlar.ben devamlı takip ettiğimden biliyorum.Fotograftaki yuzugun IF Skalasi nedir bilemem.
D VS icin:
Ben de devamli aldigimdan.gördüm scalası çok iyi ama indirim yapmışlar sanırım fiyatta bu ara.dolar yükselirse anında o gün zam yapıyorlar.şu an dolar stabil olduğundan anneler günü vs de geldiğinden ve satışlarda durgun olduğundan indirim yapmışlar.1 aya gene zamlarlar.ben devamlı takip ettiğimden biliyorum.
Kizlar diğer başlıklarda dönüş bulamadım o yüzden buraya yazıyorum.
Pırlanta tektaş ve beştaş yüzüklerim var, eski evliligimden kalmalar. Eski eş bilerek sertifikalarını yok etmiş diye düşünüyorum çünkü sertifikalarımı bulamadım. Simdi de biraz ihtiyaç oluştu. Acaba başına gelen var mi yüzükler cok pahalı ürünler değiller ama çok da zarar etmeden nasıl bozdurabilirim?
ben ordan çok aldım.birine havale yaptım sadece.diğerlerini de zaten uyguna satıyorlardı mağazalardan.hem satan kişi kuyumcuya satacağından çok kazanıyor hem de alan kişi fahiş fiyata almıyor.herkes memnundu bundanDolapta satın nasıl yapıyorlar bilmiyorum sanırım havale ile ama 2. El çok satan var