- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
-
- Konu Sahibi themis1990
demir demirkan sertab'tan ayrılmadan yeni sevgili yaptığı için kadıncağız da yas tutmamıştır.demir demirkan'la birlikteydi kaç senedir hangi ara ayrılıp da bununla evlendi
aynen gelinlikten çok geceliği andırıyor altına da terlik giymişsertap uykudan kalktığı gibi gözünün çapağı ile evlenmiş sanırım
ilk aşkına dönmüş diyorlar lise aşkıymışdemir demirkan sertab'tan ayrılmadan yeni sevgili yaptığı için kadıncağız da yas tutmamıştır.
maksimum 6 ay biçiyorumaynen gelinlikten çok geceliği andırıyor altına da terlik giymiş
acele işe şeytan karışır derler 1-2 ay sonra boşanma haberi duyulabilir mahkemeye daha şık giderse şaşırmam
ne kardeşi kız aralarında 20 yaş var 20 yaşında doğursa o kadar oğlu olacakmışmaksimum 6 ay biçiyorum
çocukta kücük kardeşi sanki
ne kardeşi kız aralarında 20 yaş var 20 yaşında doğursa o kadar oğlu olacakmış
yok ya ben 22 yaşında doğurdum merti20 yas arasında fark olan kardeşler var ya themis
anası desek biraz büyük kaçar sertap minyon
mümkün tabiyok ya ben 22 yaşında doğurdum merti
annem beni 17 yaşında doğurmuş
biyolojik olarak mümkün
şimdi ismi lazım değil biri olaydı ne kezoşsunuz siz o kadar da yaş farkı yok 20 yaş nedir ki derdimümkün tabi
ürktüm kız lafını etme gelir melirşimdi ismi lazım değil biri olaydı ne kezoşsunuz siz o kadar da yaş farkı yok 20 yaş nedir ki derdi