Sertab Erener Emre Kula ile evlendi

Valla bu nasıl gelin o kadar paranın içinde giydiğine bak özen sıfır yani ayakkabıları saç modeli suratındaki ifade neresi mutluluk bunun sanki dersin zorla evlenmiş hiç begenmedim evde hazırlanmş ama evde hazrlansam bundan ii olurdum çarşaf gibi kıyafet özen sıfırrrrr ama mutluluklar

Demir demirkanın gençliğini sömürdü ilik gibi çocuktu ilk çıktıklarında onçin uyuzum bu kadına. Gitmiş evlenmiş röportajlarında evliliğe gerenk yok diyordu çocuk istemem diyordu ama yumurtaları da dondurcaktı. Bu yaştan sonra doğurursa şaşmam. Demir demirkan almıyomuş bunu demek ki ayakları bi yerine değe değe gidip evlendiğine göre

İnşallah mutlu olurlar ama nedense benim ki kendimce bir sezgi sadece Sertap Erener çok da mutlu veya istekli gibi gelmedi. İnşallah mutlu olurlar

Çivi çiviyi söker mantığı ile ani bir evlilik yaptı.
Çok uzun süreceğini sanmam.

Çocuk yapası gelmiştir.
Bir de marjinal olcam cool olcam diye ne kasmış kendini be. Ne o kafasındaki bitkimsi allasen.

Uzun ilişkisi evliliklen sonuçlanamayan kadın tepkisi
ya erkeklerde yapıyor,uzun ilişkiden çıkan herkes bulduğu ilk kişiyle evlenıyor,çok ilginç,adam hiç gözlüğü çıkarmamış,ona takıldım,sankı saklıyor,şifre çözülmesın gıbı...

X