• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sert veli geriliyorum....

Nihan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
40
1
46
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Sizinle paylaşmak istediğim bir konu var. Bugün bir veli geldi. Daha önceden kızı ile ilgili bir problem hakkında görüşmüştük. Ben mizaç olarak yumuşak, çok sert tarzı olmayan ancak söylemek istediklerimi de söyleyebilen yapıdayım. Ancak veli çok sert, otoriter, kesin kuralları olan bir adam. Bir konuda bilgilendirme yaparken "ben de şu üniversiteden mezunum. Cahil değiliz" anlamında bir ifade kullandı. Böylelerine biraz sert davranmak lazım o da ben de yok. Ben söyledikleri üzerine hatalı davranışlarını da söyledim. Ama çok geriliyorum böyle durumlarda. Çok sinir oldum ya. Niye sert çıkmıyorum diye kendime kızıyorum. Bu vb. durum yaşayanlar vardır aranızda diye paylaşmak istedim rahatlamak için. Öpüldünüz.

Merhaba arkadaşlar,
Sizinle paylaşmak istediğim bir konu var. Bugün bir veli geldi. Daha önceden kızı ile ilgili bir problem hakkında görüşmüştük. Ben mizaç olarak yumuşak, çok sert tarzı olmayan ancak söylemek istediklerimi de söyleyebilen yapıdayım. Ancak veli çok sert, otoriter, kesin kuralları olan bir adam. Bir konuda bilgilendirme yaparken "ben de şu üniversiteden mezunum. Cahil değiliz" anlamında bir ifade kullandı. Böylelerine biraz sert davranmak lazım o da ben de yok. Ben söyledikleri üzerine hatalı davranışlarını da söyledim. Ama çok geriliyorum böyle durumlarda. Çok sinir oldum ya. Niye sert çıkmıyorum diye kendime kızıyorum. Bu vb. durum yaşayanlar vardır aranızda diye paylaşmak istedim rahatlamak için. Öpüldünüz.

merhaba:)bende yeni atandım branş öğretmeniyim bendeki sıkıntıda velilerin bana "senli benli" hitap etmesi, çocuklarının öğretmenleri değilde ablalarıymışım gibi görüyorlar ve bu durum beni rahatsız ediyor. Sert çıksan ya da veliyi bana siz deyin desen olmaz bir tuhaf durum yani:26:sizinkide sinir bozucu tabi veli her şeyi kendisi biliyo zannediyo öyleyse sen gir derse diceksin de işte:37:

Meslekte kacıncı yılınız ?Bu bıraz tecrübeyle alakalı.Bende ilk zamanlarda veliler karsısında boyleydım ama zamanla karsında kım olursa olsun hakımıyetı hemen kurar vazıyete gelıyorsun.Çok takılma.Ezdırme sakın kendını.

Hocam sıkma canını zamanla oturur herkesin karakter meselesi siz elinizden geleni yapın gerisi veliyi bağlıyor sonuşta adamı eğitemezsiniz

umursamaz olun söylemeniz gerekeni söyleyin
veliye göreşekli alın valla eskidenmiş öğretmene saygı

Back