• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sert kıllar =/

• Konu Sahibi Konu Sahibi nemesis_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nemesis_

Ziyaretçi
Merabalar..

Ya açıkcası utanç verici bunu yazmak ama genital bölgemdeki kıllardan çok rahatsızım, almakta çok güçlük çekiyorum çünkü çok sertler. Ve de geniş bi alana yayılgılar ..Yaşımsa henüz 18. :gitme:
Genetik bir problem olduğunu sanmıyorum çünkü annem ve anannemde yok denicek kadar az tüyler.

Konu açılmış olabilir, açıldıysa özür dilerim.
Şimdiden teşekkürler..

Jilet, makas... Hepsi sertleştirir. Kendin yapmakta zorlanırsın, ya bir salonda düzenli sir ağda yaptırmaya başlayacaksın( ilk 1-2 de acır ama sonra alşırsın kıllar zayıfladıkça, büyütülecek bir şey değil.) ya da lazer epilasyon.

sadece sende değil canımbir çokkadında var.ancak beyaz tenlibayanlard fazlla olmuyor.alacağız başka çaresi yok.ya da lazer yptır paran varsa kurtul.

bendede aynıs orun vardı ama epilasyonla almaya başladım valla okadar rahatım ki azaldı bile yakındada biter inşallahh..
koltuk altı falan hep epilasyonla alıyorum öneririmm..

jıletı hemen bırakıp lazer ya da sır agda yaptıracaksın
epılasyon onermıyorum cunku batık yapıo kolaylıkla
o bolgede de batık ızlerı olmasını kımse ıstemez sanırım

bazılarının cildi çok hassas benm gibi :( ağda yaptırmak sandığınız kadar kolay gelmio acıdan mahvoluorum tüy köklerinde kanama da çabası. hatta bi gün epilasyon aleti ile genital bölgeyi alıodum emla kremi sürmüştüm acısı bi nebze azalmıştı. epilasyon aletine bi baktım beyaz olması gerekirken kırmızı olmuş :1shok: allahım bi yerimi mi kestim acaba? emla yüzünden belki hissetmemişimdr sırnaşık şey :sm_confused: baktım ki kıl kökleri kanamış çok kötü oldu yara bere içinde kaldı almaz olaydım dedim:çok üzgünüm:

Acısına dayanamıyorsan ağdadan ayrım saat önce emla krem kullan. eczanelerde satılıyor. lokal anestezide cildi uyuşturmak için kullanılır. Sir ağda daha yumuşak ve acısı daha azdır. Ağdadan sonra bölgeyi külle ovalarsan zamanla incelip azaldığına kendin şahit olabilirsinyerimseniben

eldivenle alll hem çok pratik hem de o kadar acımıyo
bi süre sonra uyuşuyo kendiliğinden

Back