M Mutsuzlukkk Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2021 62 3 28 13 Ağustos 2022 Konu Sahibi Sinemcikss #21 Dilko dilkos .!.: Şuan burnunuz nasıl bende ameliyat olalı iki hafta oldu burnum delikleri açıkta çok dik ve domuz burnu gibi duruyor doktor inicek diyip duruyor sizin burun ucunda inme oldu mu Genişletmek için tıkla... Merhaba şu an nasıl sizin ben 4 gün oldu ameliyat olalı aynı böyle
Dilko dilkos .!.: Şuan burnunuz nasıl bende ameliyat olalı iki hafta oldu burnum delikleri açıkta çok dik ve domuz burnu gibi duruyor doktor inicek diyip duruyor sizin burun ucunda inme oldu mu Genişletmek için tıkla... Merhaba şu an nasıl sizin ben 4 gün oldu ameliyat olalı aynı böyle
uzakdiyarlardan8 Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2022 339 113 28 26 Kasım 2022 Konu Sahibi Sinemcikss #22 cikocum .!.: Nasıl geçmiyor mu o sertlik benim ameliyat üzerinden 1,5 ay geçti sadece ucu taş gibi kaldı şişlik geçti orasıda yumuşayacak diye sabrediyodum Genişletmek için tıkla... merhaba uçtaki sertlik geçti mi?
cikocum .!.: Nasıl geçmiyor mu o sertlik benim ameliyat üzerinden 1,5 ay geçti sadece ucu taş gibi kaldı şişlik geçti orasıda yumuşayacak diye sabrediyodum Genişletmek için tıkla... merhaba uçtaki sertlik geçti mi?
uzakdiyarlardan8 Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2022 339 113 28 26 Kasım 2022 Konu Sahibi Sinemcikss #23 Cansubayrak .!.: Merhaba benimde 2.ayım ve burun ucum çok sert ve sivri duruyor sizinkide mi sivri gözüküyor Genişletmek için tıkla... burun ucu sertliğiniz geçti mi
Cansubayrak .!.: Merhaba benimde 2.ayım ve burun ucum çok sert ve sivri duruyor sizinkide mi sivri gözüküyor Genişletmek için tıkla... burun ucu sertliğiniz geçti mi