Sert burun ucu ve revizyon

Sinemcikss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2019
147
27
28
Herkese merhaba. Ben daha önce fe konu açmıştım ama üzerinden bayağı zaman geçti. Ameliyat olalı 2 seneyi geçiyor 2019 nisan ayında ilk ameliyatımı oldum ancak hiç istemediğim bir burun yapıldı bana kalkık ve yapay. Görüntü harici beni en çok rahatsız eden şey ise burun ucumun aşırı derecede sert olması aşağı yukarı hareket etmemesi esnek olmaması bu benim hayatımı o kadar zorlaştırıyor ki elim çarpıyor acıyor burnumu silemiyorum çok zorlanıyorum kemik doldurmuş ucuna resmen bunun için revizyon olmak istiyorum doktora gittim anca burun ucu 2. Ameliyat olacağı için o kadar da yumuşak olmaz ilk ameliyattaki gibi dedi dokto. E malum ameliyat fiyatları da 70 binden falan başlıyor iyi doktorların. Burun ucunda benim gibi bi durum yaşayıp da revizyon olan ve iyi sonuç alan biri varsa yorum yapabilir mi ?? Hayatım altüst oldu bunalımdayım resmen hayatıma kimseyi alamıyorum aynalara küstüm arkadaşlar burun ucum kalkık ve kemik resmen. Bunu düzeltebilecek doktor istiyorum önerilerinizi bekliyorum

Nasıl geçmiyor mu o sertlik benim ameliyat üzerinden 1,5 ay geçti sadece ucu taş gibi kaldı şişlik geçti orasıda yumuşayacak diye sabrediyodum

Merhaba benimde 2.ayım ve burun ucum çok sert ve sivri duruyor sizinkide mi sivri gözüküyor

Aylin Bilgin Karabulut hanımla bir görüşün isterseniz. Bayağı tecrübeli bir doktor, yaşı da var. Muayenehanesi Zorlu Center’da. Başka bir operasyon geçirdim memnunum kendisinden. Burun için bende istiyorum ama korkuyorum çok acı vericiymiş. Çok geçmiş olsun üzüldüm yaşadığınız duruma. Zor bir ameliyat bence, bir sürü ağrı acı çekip sonuç kötü olunca insan kahrolur.

Nasıl geçmiyor mu o sertlik benim ameliyat üzerinden 1,5 ay geçti sadece ucu taş gibi kaldı şişlik geçti orasıda yumuşayacak diye sabrediyodum
Şuan burnunuz nasıl bende ameliyat olalı iki hafta oldu burnum delikleri açıkta çok dik ve domuz burnu gibi duruyor doktor inicek diyip duruyor sizin burun ucunda inme oldu mu

Şuan burnunuz nasıl bende ameliyat olalı iki hafta oldu burnum delikleri açıkta çok dik ve domuz burnu gibi duruyor doktor inicek diyip duruyor sizin burun ucunda inme oldu mu
Ben de ameliyat olalı 2 hafta oluyor dediğiniz gibi çok kalkık duruyor. Sanırım sizin 1.ayınız olmuş biraz daha inme vs oldu mı

Ben de ameliyat olalı 2 hafta oluyor dediğiniz gibi çok kalkık duruyor. Sanırım sizin 1.ayınız olmuş biraz daha inme vs oldu mı
Merak etmeyin çok ağlamıştım ben böyle kalacak diye inanın haftadan haftaya fark ediyor canını sıkma düşücek benim 9 gün sonra iki ayım dolucak baya bı fark var düştü burnum bı tık daha düşse daha iyi olucak zaten 6 aya kadar muhleti var demişti doktor bir seneye kadarda net oturuyor canını sıkma daha yolun başında sayılırz kimsenin sözlerine bakipda canını sıkma bana maykil ceksın diyorlardı ama indi baya bı indi

İnsanları anlamıyorum gerçekten bize moral vermeleri gerekirken hep moral bozuyorlar. Önceki burnum uzundu şuan kısa geliyor ve geniş duruyor yoksa şekli iyi gibi ama 6 ay 1 sene beklemek çok yorucu olacak

İnsanları anlamıyorum gerçekten bize moral vermeleri gerekirken hep moral bozuyorlar. Önceki burnum uzundu şuan kısa geliyor ve geniş duruyor yoksa şekli iyi gibi ama 6 ay 1 sene beklemek çok yorucu olacak
Malesef kimse senin ne psikolojide olduğunu umursamıyor bile ama artık daha iyiyim düştüğünü gördükçe rahatliyorm

Benim ikinci senem olacak burun ucu hala sert. Kemerdeki sisler indi ama uç taş gibi ve yatarken yastığa falan batıyor. Başka bir doktora kontrole gittiğimde burnunun ucundaki tüm yağ ve yumuşak dokuyu alıp kıkırdak bırakmış orası yumusamaz dedi. Hatta ileride yağmur yağmadan önce sizlayacak dedi. Kendi doktorum yumuşar diyor. Ne olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…