- 5 Nisan 2019
- 147
- 27
- 28
- Konu Sahibi Sinemcikss
Herkese merhaba. Ben daha önce fe konu açmıştım ama üzerinden bayağı zaman geçti. Ameliyat olalı 2 seneyi geçiyor 2019 nisan ayında ilk ameliyatımı oldum ancak hiç istemediğim bir burun yapıldı bana kalkık ve yapay. Görüntü harici beni en çok rahatsız eden şey ise burun ucumun aşırı derecede sert olması aşağı yukarı hareket etmemesi esnek olmaması bu benim hayatımı o kadar zorlaştırıyor ki elim çarpıyor acıyor burnumu silemiyorum çok zorlanıyorum kemik doldurmuş ucuna resmen bunun için revizyon olmak istiyorum doktora gittim anca burun ucu 2. Ameliyat olacağı için o kadar da yumuşak olmaz ilk ameliyattaki gibi dedi dokto. E malum ameliyat fiyatları da 70 binden falan başlıyor iyi doktorların. Burun ucunda benim gibi bi durum yaşayıp da revizyon olan ve iyi sonuç alan biri varsa yorum yapabilir mi ?? Hayatım altüst oldu bunalımdayım resmen hayatıma kimseyi alamıyorum aynalara küstüm arkadaşlar burun ucum kalkık ve kemik resmen. Bunu düzeltebilecek doktor istiyorum önerilerinizi bekliyorum