Yıllar yıllar olmuş ama şuan aynı problemle başım dertte görürseniz cevap verirseniz çok sevinirim geçtimi acaba sorun hatırlıyabiliyormusunuzMerhaba;
Yaklaşık 15 gündür orta kulak iltihabı rahatsızlığını yaşıyorum, ilk hafta daha kötüydüm kulağımda doluluk ve tıkanıklık hissi vardı, kulağım patlayacak gibiydi.. Antibiyotik iğnelerden sonra bu şikayetlerim azaldı ama duymada da azalma oldu, doktor kulağımda sıvı birikimi olduğunu söyledi, geçmezse kulağıma tüp takılacakmış. Moralim çok bozuk, bu rahatsızlığı yaşayan-başından geçen var mı? Lütfen yardım, yazacaklarınız benim için çok önemli, şimdiden teşekkür ediyorum..
Merhaba sizin derdiniz nedir tam olarak ? Benim kulağım da mantar olmuş ve kulak zarım delinmiş aşırı ağrım var ne yapacağımı şaşırdımYıllar yıllar olmuş ama şuan aynı problemle başım dertte görürseniz cevap verirseniz çok sevinirim geçtimi acaba sorun hatırlıyabiliyormusunuz
Bende aynı durumdayım. İlk nasıl başladı sizin şu mu kaçtı yoksa üst solunum yoluyla mı beraber oldu? Yardım ederseniz sevinirim.Yıllar yıllar olmuş ama şuan aynı problemle başım dertte görürseniz cevap verirseniz çok sevinirim geçtimi acaba sorun hatırlıyabiliyormusunuz
Sebebi neymiş banada mantar ilacı verdiler.Merhaba sizin derdiniz nedir tam olarak ? Benim kulağım da mantar olmuş ve kulak zarım delinmiş aşırı ağrım var ne yapacağımı şaşırdım
Merhaba birsey sormak istiyorum. Orta kulak iltihabı hep griple mi başlıyor? Yoksa başka nedenleri de olabilir mi?Üç aydır antibiyotik damla kullanıyorum ilaç bitince iki gün sonra tekrarlıyor orta kulak iltihabı.
Bende aynı durumdayım. İlk nasıl başladı sizin şu mu kaçtı yoksa üst solunum yoluyla mı beraber oldu? Yardım ederseniz sevinirim.
Merhabalar benim direk ağrıyla başladı iki gün sonra sabah ise elime su damladı resmen iltihap aktı meğer öantar enfeksiyonu olmuş ve kulak zarım delikmiş. Doktor sudan oluyor ya da gripten falan dedi ama benim delik eski bir delikmiş ve çok büyük. Bir iki ay ilaç damla vs kullandım doktor muhakkak ameliyat önerdi ama ben ol ak istemiyorum hala ağrım oluyor ama asla su kaçırmamaya dikkat ediyorum siz nasılsınız kulak zarınız sağlam mı ?Merhaba birsey sormak istiyorum. Orta kulak iltihabı hep griple mi başlıyor? Yoksa başka nedenleri de olabilir mi?
Kulak zarımda birsey yok dediler ama sürekli yutkunurken fln basınç var. Östaki borusu için bozuk dediler. Birden çıktı başıma bilmiorum neden bu kadar uzun sürdü sizin tam be kadar oldu. Fatketmediniz mi delik olduğunu öncedenMerhabalar benim direk ağrıyla başladı iki gün sonra sabah ise elime su damladı resmen iltihap aktı meğer öantar enfeksiyonu olmuş ve kulak zarım delikmiş. Doktor sudan oluyor ya da gripten falan dedi ama benim delik eski bir delikmiş ve çok büyük. Bir iki ay ilaç damla vs kullandım doktor muhakkak ameliyat önerdi ama ben ol ak istemiyorum hala ağrım oluyor ama asla su kaçırmamaya dikkat ediyorum siz nasılsınız kulak zarınız sağlam mı ?
Kulak zarımda birsey yok dediler ama sürekli yutkunurken fln basınç var. Östaki borusu için bozuk dediler. Birden çıktı başıma bilmiorum neden bu kadar uzun sürdü sizin tam be kadar oldu. Fatketmediniz mi delik olduğunu önceden
Grip olarak başlamadı sizin o zaman. Herkes başka birsey dio en iyisi olanlardan dinlemekMerhabalar benim direk ağrıyla başladı iki gün sonra sabah ise elime su damladı resmen iltihap aktı meğer öantar enfeksiyonu olmuş ve kulak zarım delikmiş. Doktor sudan oluyor ya da gripten falan dedi ama benim delik eski bir delikmiş ve çok büyük. Bir iki ay ilaç damla vs kullandım doktor muhakkak ameliyat önerdi ama ben ol ak istemiyorum hala ağrım oluyor ama asla su kaçırmamaya dikkat ediyorum siz nasılsınız kulak zarınız sağlam mı ?
Hayır grip değildim sadece kulağımı biraz hırpalayarak temizlemiştim ondan sonra bir hafta biraz sızı oldu sonra iki gün ağrım çok oldu ve bir sabah aktı kulağım. Acilde delik yok mantar bar dediler . Ertesi gün daha kötü oldum özele gittim o da delik yok mantar var dedi mantarı yemizleyip ilaç verip eve gönderdi. Damlayı damlattım beynime aktı sanki çığlık attım. Ertesi gün tekrar doktora gittim delik varmış dedi . Doktorlarda güven vermiyor. Neredeyse 1 ay boyunca kulağımdan mantar temizlendi ama zarım çok büyük delik ve orta kulak iltihabım devam ediuormuş. Ama doktor eski delik dedi ben de anlamadım. Diğer kulağımda da zarda çökme var dedi oradan yutkunurken özellikle pıt pıt ses geliyor ve gece yatarken patır pıtır sesler geliyor sinir bozucuGrip olarak başlamadı sizin o zaman. Herkes başka birsey dio en iyisi olanlardan dinlemek
Bende de o ses var işte. İnan her doktor başka birsey dedi. Delircem cidden o sesler beni deli edio. Eğer iyi doktor bulursan nolur sole. Benim 2 ay oldu aynı arkadaşım tükendim ben. İltihap bitmiş diolar azıcık soğukta sızlıo hep ağrı o sesler bi de sürekli yurkununca çat diye hava sesiHayır grip değildim sadece kulağımı biraz hırpalayarak temizlemiştim ondan sonra bir hafta biraz sızı oldu sonra iki gün ağrım çok oldu ve bir sabah aktı kulağım. Acilde delik yok mantar bar dediler . Ertesi gün daha kötü oldum özele gittim o da delik yok mantar var dedi mantarı yemizleyip ilaç verip eve gönderdi. Damlayı damlattım beynime aktı sanki çığlık attım. Ertesi gün tekrar doktora gittim delik varmış dedi . Doktorlarda güven vermiyor. Neredeyse 1 ay boyunca kulağımdan mantar temizlendi ama zarım çok büyük delik ve orta kulak iltihabım devam ediuormuş. Ama doktor eski delik dedi ben de anlamadım. Diğer kulağımda da zarda çökme var dedi oradan yutkunurken özellikle pıt pıt ses geliyor ve gece yatarken patır pıtır sesler geliyor sinir bozucu
Düzelir miymiş bu durum. Bende şu kaçırdım pamuklu su ile temizlerken bole oldu. Sonra düzenlemediHayır grip değildim sadece kulağımı biraz hırpalayarak temizlemiştim ondan sonra bir hafta biraz sızı oldu sonra iki gün ağrım çok oldu ve bir sabah aktı kulağım. Acilde delik yok mantar bar dediler . Ertesi gün daha kötü oldum özele gittim o da delik yok mantar var dedi mantarı yemizleyip ilaç verip eve gönderdi. Damlayı damlattım beynime aktı sanki çığlık attım. Ertesi gün tekrar doktora gittim delik varmış dedi . Doktorlarda güven vermiyor. Neredeyse 1 ay boyunca kulağımdan mantar temizlendi ama zarım çok büyük delik ve orta kulak iltihabım devam ediuormuş. Ama doktor eski delik dedi ben de anlamadım. Diğer kulağımda da zarda çökme var dedi oradan yutkunurken özellikle pıt pıt ses geliyor ve gece yatarken patır pıtır sesler geliyor sinir bozucu
Doktor düzelmez tüp takılması lazım dedi ama ben intertten araştırdığjmsa zamanla düzelebileceği yazıyor inşallah düzelir ikimizin deDüzelir miymiş bu durum. Bende şu kaçırdım pamuklu su ile temizlerken bole oldu. Sonra düzenlemedi
Belki düzeliriz. Tüp yaptıranlarda memnun değilmişDoktor düzelmez tüp takılması lazım dedi ama ben intertten araştırdığjmsa zamanla düzelebileceği yazıyor inşallah düzelir ikimizin de
Belki düzeliriz. Tüp yaptıranlarda memnun değilmiş
Nasıl oldun var mı bir gelişme?Doktor düzelmez tüp takılması lazım dedi ama ben intertten araştırdığjmsa zamanla düzelebileceği yazıyor inşallah düzelir ikimizin de
Ben hala aynıyımNasıl oldun var mı bir gelişme?
Bende aynıyım. Doktor zarın mat az kalmış delinecekmiş ve ben çok antibiyotik damlattım o da çok kötü yaparmış sende mi çok kullandın onlarıBen hala aynıyım
Ben baya ilaç kullandımBende aynıyım. Doktor zarın mat az kalmış delinecekmiş ve ben çok antibiyotik damlattım o da çok kötü yaparmış sende mi çok kullandın onları