Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HALEN YOK BEBEK MALESEF GEÇEN AY YİNE SEROPHENE KULLANDIM AMA MALESEF KİMYASAL GEBELİK OLDU HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ERTESİ GÜN Bİ ANDA KANAMAM BAŞLADI VE BETA DÜŞTÜ
EVET BENDE 2 TANE İÇİODUM İLK AY SABAH AKŞAMDI ONDA OLMADI GEBELİK 2. DENEMEMDE AKŞAMLARI İKİSİNİ BİR İÇ DEMİŞTİ DOKTORUM VE ANTİBİYOTİK İÇER GİBİ HEP AYNI SAATTE İÇMİŞTİM AKLINDA OLSUN ONDADA HAMİLELİK OLDU AMA SONUÇ BÖLE OLDU HAYIRLISI BUMUŞ ŞİMDİ 3 AY KENDİNİZ DENEYİN DEDİ DOKTOR BİZDE KENDİMİZ OVULASYON TESTİ ALDIK ONA GÖRE ÇALIŞTIK :d
Canm bnde ilk kz gttm doktora tahliller temz çıktı esiminde bnmde, yumurtalara bakalm dedi Serophene verdi sabah aksam 10 da iciyrum hep, inşallah faydası olur. Bnde bu ay alcaktm ama doktor bakcak zten gerek duymadm. Bide adetim duzunsiz 4, 5 gun sekiyo hep
Canm bnde ilk kz gttm doktora tahliller temz çıktı esiminde bnmde, yumurtalara bakalm dedi Serophene verdi sabah aksam 10 da iciyrum hep, inşallah faydası olur. Bnde bu ay alcaktm ama doktor bakcak zten gerek duymadm. Bide adetim duzunsiz 4, 5 gun sekiyo hep
Slm arkadaşlar bende bugün başladım serephoneye bakalım hayırlısı olur inşallah sizde durumlar nedir bnm gibi tedavi aşamasinda olan arkadaşlar var mı acaba?