• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

serophene ilaç kullananlar burayaa

frdnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
681
527
33
serophene ilacını kullanıp çatlatma iğnesi vurulmadan hamile kalan varmı arkadaşlar burada paylaşsak bilgilerimizi yaşadıklarımızı destek olsak birbirimize

Uzulme canm bnm yine olur:( rabbim hepimze nasip eder inşallah, bende ilacin 3. Gunu bugun günde 2 adet içiyorum pazartesi kontrole gdcm

Uzulme canm bnm yine olur:KK43: rabbim hepimze nasip eder inşallah, bende ilacin 3. Gunu bugun günde 2 adet içiyorum pazartesi kontrole gdcm
EVET BENDE 2 TANE İÇİODUM İLK AY SABAH AKŞAMDI ONDA OLMADI GEBELİK 2. DENEMEMDE AKŞAMLARI İKİSİNİ BİR İÇ DEMİŞTİ DOKTORUM VE ANTİBİYOTİK İÇER GİBİ HEP AYNI SAATTE İÇMİŞTİM AKLINDA OLSUN ONDADA HAMİLELİK OLDU AMA SONUÇ BÖLE OLDU HAYIRLISI BUMUŞ ŞİMDİ 3 AY KENDİNİZ DENEYİN DEDİ DOKTOR BİZDE KENDİMİZ OVULASYON TESTİ ALDIK ONA GÖRE ÇALIŞTIK :d

Canm bnde ilk kz gttm doktora tahliller temz çıktı esiminde bnmde, yumurtalara bakalm dedi Serophene verdi sabah aksam 10 da iciyrum hep, inşallah faydası olur. Bnde bu ay alcaktm ama doktor bakcak zten gerek duymadm. Bide adetim duzunsiz 4, 5 gun sekiyo hep

Canm bnde ilk kz gttm doktora tahliller temz çıktı esiminde bnmde, yumurtalara bakalm dedi Serophene verdi sabah aksam 10 da iciyrum hep, inşallah faydası olur. Bnde bu ay alcaktm ama doktor bakcak zten gerek duymadm. Bide adetim duzunsiz 4, 5 gun sekiyo hep
doktor takibindeken ben hiç kullanmadım gerek yok bencede

Aynen canm bakalm, bn hic hissedemem oyle yumurta oluyomu falan hic agrim olmaz, sadece adetlerim ck agrili oluyor

Slm arkadaşlar bende bugün başladım serephoneye bakalım hayırlısı olur inşallah sizde durumlar nedir bnm gibi tedavi aşamasinda olan arkadaşlar var mı acaba?

Back