serophene hap kullanan ?yumurtlama günü geç olanlar:(

ftmsule

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
14
5
286
Denizli
1 yıl önce ewlendim şuan bebek istiyoruz doktora gittim hsg çekildi eşimin sperm testide yapıldı hiçbir problem yok 2 ayda anca trlusal hap ile hasta olabiliyorum bu sefer gittigimde yumurta takibine başladı serophene 50 mg ilaç verdi onu kullanıyorum 5. günü hapın bugün biticekti ama ben 2 kez içmeyi unuttum artık yarın biticek ilaç ilacı kullananlar lütfen cvp yazabilir mi hamile kalanlar?

Son düzenleme:

ben bu ilacı 2 sene önce kullandım ama hamile kalamadım üstüne üstlük görme bulanıklığı sinir hassasiyet yaptı 3. ayda bıraktım. böyle ilaçları kullanırken tek dikkat etmen gereken şey zamanını kaçırmamak sonuçta hormon hapları bunlar

serophene hapı 4 gün önce bitirdim ve bugün kontrole gittim 2 tane yumurta varmıs çapları 14.5mm 18 22 mm olmAsı lazımmış fostimon 150 mlg igne verdi bugün yaptırdım perşembe tekrar gidicem çatlama ignesini yapıcak yumurtalar büyüdüyse çatlama ignesiyapıcak inşallah sonuç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…