Kendimi bildim bileli tombuldum, sadece ortaokul 1. sınıfta ince olduğumu görüyorum fotolarımdan. Okul uzaktı ve ben günde yaklaşık 1,5 saat yürümek zorundaydım.O zamanlar yaygın bir servis ağı yoktu. Demek ki spor gerçekten herşey...
Lise yıllarımda 70'li kilolardaydım.Boy 165 cm.
73 civarında iken lise bitti ve ben biraz hareketi artırarak 67 kiloya indim ve yıllarca bu kiloda kaldım.Bir ara aşık olup 63 kiloya kadar inmiştim ama iştahım sayesinde hepsi geri geldi
Genel olarak 67 kilo civarında kaldım hep, taki eşimle tanışıncaya kadar.
Evlendiğimde 72 kilo idim, 2010 ekim ayında 76 kiloyu gördüm
Ve o an kafama dank ettiği an oldu, kilomu hep ciddiye almıştım ama hiç bu kadar kilo almamıştım.
Evlenince kilo alınıyor derler ya hakikaten öyle.Eşim de nişanlılık ve evlilik döneminde yaklaşıl 25 kilo aldı..
Ekim 2010 dan mayıs 2011 e kadar spor ( evde eliptik bisikletimle haftada üç kez 25-30 dk çalışma ) , sağlıklı beslenme ve KK daki diyet gruplarından gaz alarak 76 dan 63 kiloya kadar düştüm..
Harika hissediyordum kendimi ama 62 nın altına bir türlü inemiyordum..
O ara yeni bir yöntem araştırdım ve dukan diyeti ile tanıştım. Mayıs 2011 de başladım ve eylül 2011 de 58,8 e kadar düşmüştüm. Fakat devam ettirmesi çalışan biri için çok zor olan bir diyet bana göre.En azından bana öyle oldu ve diyeti bırakmak durumunda kaldım.
Bir süre kilo almıyorum sanıyordum ama kiloların geri gelmesi uzun sürmedi 2012 şubat 61-62 civarı, agustos 63,5 ve geçen hafta tartıldığımda gözlerime inanamadım..
Psikolojik sınır olan 65 i geçmiş 65,4 kilo olmuşum ..Aman allahımmmmmmm
Neyseki artık bu işin sporsuz olamayacağına kanaat getirmiş 30 ekimde jillian michaels'in 30 days shred'e başlamış bulunuyordum.
Karnım ilk başladığımda yayvan ve şişkindi en azından o güne kadar biraz inmişti Allah bilir ilk başladığımda kaç kiloydum
Bugün 20. günüm oldu, aralarda annemi ziyaretim sebebi ile mecburen verdiğim 4 gün ara hariç ara vermeden devam ediyorum...
Bu arada spor öncesi her gün 1000 mg L'carnitin ve daha önce tatlı isteğini kestiğini okuduğum chrome picolinat alıyorum.
Chrome işe yarar mı bilmiyorum daha önce almış bulundum, madem aldım kullanayım diyorum.
Bir de büyük boy protein tozum var evde spor sonrası ondan da bir ölçek alıyorum.Yaklaşık 50 gr protein oluyor.
diyet olarak pek dikkat etmiyordum ama geçen pazartesiden beri protein agırlıklı ve az karbonhidratlı beslenmeye çalışıyorum.
Bu cuma 65,4 ün altına inebilecek miyim bakalım.
Aynen devammmm