- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi mumudihaba
-
serklaj Rahim Ağzı Yetmezliğinde Dikiş Atılması Canım..yani Gebelikde Rahim Ağzında Vaktinden önce Açılma Olursa Daha Fazla Açılmasın Diye Dikiş Atılıyor Bu Serklaj Oluyor.
Spontande Yani Arkadaş Gebeliği Kendi Planlamamış Sürpriz Olmuş Anlatabildimmi.kendiliğinden Olmuş Anlamında Yani..
canım ilk kürtajını kim yaptı
neden yalnış işlem yapılmış.....
canım geçmişler olsun dilerim rabbim sanada bebegini kucagına almayı nasip eder benim bi arkadaşım var oda dogum sonrası dr hatası yüzünden bebegini kaybetti 3 yıldır her çareyi deniyo ama hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyo morali çok bozuk ama bişey yapamıyoruz
arkadaşlar benim ilk hamileliğimde bir sorun yoktu 9 ay boyunca hiç bir problem yaşamadım doğum normaldi son anda ters döndü sezaryan oldum 2. bebek istediğimizde her şey normal görünüyordu hamile kaldım ama 1 ay sonra düşük yaptım birkaç ay sonra tekrar hamile kaldım ama yine düşük yaptım doktorumu değiştirdim
doktorum rahim ağzı yetersiz dedi hamile kaldıktan sonra 9 ay boyyunca yatıcaksın fazla hareket yok dedi ve 4 aylıkken serklaj yapıcaz dedi ve bende 4 aylık olana kadar çok dikkat ettim ve 4 aylık olunca dikiş atıldı ve ben sürekli yattım 15 günde bir kontrole gittim sadece doktor ve tuvalet harici kalkmadım ve dikişten dolayı bir ağrı hissetmedim ve allahın izniyle doğum yaptım doktorum sezaryanla birlikte dikişimide aldı :ecrin_bebek:
korkmayın kızlar serklaj dan gerekiyorsa mutlaka yaptırın
allahım tüm isteyenlere versin :Saruboceq::Saruboceq:
defalarca Tedavi Oldum çok Ilaçlar Içtim
Maddi Olarak Yikilirken En Zoruda Yaşanan Manevi Yikimlardi
şu Anda Beni En çok Düşündüren En çok Kafama Taktiğim Tek Konu
Hamile Kalabilirsem Tekrar Bebeğime Kavuşabilecekmiyim
Her şerde Bir Hayir Vardir Bunun Bilincindeyim
Rahim Ağzi Yetmezliği Olmasi çok Düşündürüyor
Bir Türlü Atamiyorum Bu Düşünceyi Kafamdan
Ne Olacak Inşallah Bebeklerimizi Sağlicakla Kucaklarimiza Aliriz
Benim Gibi Serklaj Olmasi Gerken Herkez,
Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?