Merhaba arkadaslar 2020 Mayis ayında 17 haftalık gebeyken bir gece nisan gibi kanamam geldi hemen hastaneye kostum herseyin normal olduğunu söyledi doktorum iğne yapıp gönderdi.Ertesi gün sancim başladı ve tekrar gittiğim de düşecek denildi serklaj atıldı ama sanci kesilmedi suyum patladı. Bütün testleri yaptırdık sonrasında pıhtılaşma da varmış. Planli bir şekilde dokuz ay sonra tekrar gebe kaldım iğne ve hapa hemen başladım 14. haftada serklaj oldum sadece hastane de antibiyotik bir kez verildi 18. Hafta yine kasılma sanci başladı hemen hastaneye koştuk ilaçlar iğneler sanci kesildi ama bir hafta sonra yine şiddetli bir sanci tuttu ve bu sefer çok yoğun kanamam başladı ve serklaji alıp bebeğimi düşürdüler. Rahimde enfeksiyon olabilir dediler şuan hiç iyi durumda değilim bir ay oldu tam önlemi mi aldım derken tekrar yavrumu kaybettim. En çok aklıma takılan neden bana antibiyotik yada kasılma önleyici verilmedi. Benimle ayni durumu yaşayan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz. Tekrar gebelik oldu mu bi süreçte nasil devam ettiniz canim cok yanıyorRabbim kimselere yaşatmasın evlat acısı cok zor. Küçücük bedenini toprağa koydu babası tekrar yaşamaktan cok korkuyorum.