şerifalide adliyeye yakın oturuyorum, işten kaçmayan, temiz, titiz çalışan, güvenilir sürekli çalışabileceğimiz gündelikçi bayan arıyorum. Çocuğum yok 3 oda 1 salon evim var.
şerifalide adliyeye yakın oturuyorum, işten kaçmayan, temiz, titiz çalışan, güvenilir sürekli çalışabileceğimiz gündelikçi bayan arıyorum. Çocuğum yok 3 oda 1 salon evim var.
Merhaba, ben dudulluda oturuyorum. sürekli gidebileceğim, güvenilir bir aile ortamında çalışmak isterim. Tam gün 100 tl yarım gün 50 tl alırım. Yaptığım işe güvenirim. İlginize tşk.
şerifalide adliyeye yakın oturuyorum, işten kaçmayan, temiz, titiz çalışan, güvenilir sürekli çalışabileceğimiz gündelikçi bayan arıyorum. çocuğum yok 3 oda 1 salon evim var.
acil hemde çok çok acil bir akrabam için temizlik işine ihtiyacımız vardır.iş tecrübesi ve referansı vardır.ümraniye istiklal mahallesinde ikamet etmektedir.tek vesaitle gidebileceği ulaşım sorunu olmayan yerlerde çalışabilir.son derece temiz düzenli hamarattır. Ismi yasemin turan 05364312208
acil hemde çok çok acil bir akrabam için temizlik işine ihtiyacımız vardır.iş tecrübesi ve referansı vardır.ümraniye istiklal mahallesinde ikamet etmektedir.tek vesaitle gidebileceği ulaşım sorunu olmayan yerlerde çalışabilir.son derece temiz düzenli hamarattır. Ismi yasemin turan 05364312208
merhaba ben songul yaklaşık 10 yıldır gündelik ev temizliğine gidiyorum çalıştığım kesim elit haftada bir iki gün boş kalıyorum tam olarak neredesiniz belirtmemişsiniz ben ist. anadolu yakasında oturuyorum avrupa yakasında büyük çekmeceye kadar müşterilerim var eğer sizede uygunsa ve hala arayış içinde iseniz ben yardımcı olurum size tel.no.0542 684 50 30
ümraniyede ikamet ediyorum iş tecrübem ve referansım var.görüşmek isterseniz telefonunuzu melisezin75@gmail.com a gönderebilirsiniz.sizi ararım.teşekkürler