Vallahi doğru diyorsun vivelamour, medya sanki halk kahramanını haber yapar gibi şişirdi de şişirdi bu adamın cinayetini, ben bunların seri katil anlayışlarınaSeri katil değil bu adam dümdüz katil. Bir kişiyi öldürmüş diğerleri durumu anlayınca onları da öldürmüş. Yani başı sıkışmış, belirli bir dürtü ile sistematik cinayetler işlemiyor. Dolayısıyla seri katil değil. Medyamız adamdan nedense bir Dexter çıkartmaya çalışıyorGerçi keşke bir Dexter'ımız olsa canileri, tecavüzcüleri, kedi köpeklere eziyet edenleri falan öldürse
Eki Görüntüle 1845694 yakalaninca çekildiği ilk fotoğraf
Psikopat, acaba valizlerin içinden ne çıkacak
yıllar evvel satanist katiller vardı onlar 15 yıl sonra serbest kaldı Zennur vardı ayyy asıl şimdi o halkın arasında ben Atalaydan çok onlardan korkuyorum Atalay husumeti olduğu kişieri öldürmüş onlar şeytana kurban veriyorladıOhh cok sukur bir manyak yakalandi diycemde iki gun sonra serbest kalacak.
olga kızlar o elena ölenSuç aletleri olabilir de diğerleri olamaz herhalde ya kokar çünkü. Hem Elena kaybolalı kaç sene olmuş .Belki yurt dışına kaçmak için biriktirdiği paralar vardır valizin içinde.
İsim yanlış kalmış aklımdaolga kızlar o elena ölen
Seri katil değil bu adam dümdüz katil. Bir kişiyi öldürmüş diğerleri durumu anlayınca onları da öldürmüş. Yani başı sıkışmış, belirli bir dürtü ile sistematik cinayetler işlemiyor. Dolayısıyla seri katil değil. Medyamız adamdan nedense bir Dexter çıkartmaya çalışıyorGerçi keşke bir Dexter'ımız olsa canileri, tecavüzcüleri, kedi köpeklere eziyet edenleri falan öldürse
katılıyorum ...duyulunca şikayet edecekler diye de son cinayetini işlemişkesinlikle.. yani bu adamla "karısına kızıp, karısının ailesini taradı" haberleri arasında hiçbir fark yok ki.. bu durumda yığınla seri katilimiz var..
Aman allah korusun hepsi de birbirinden manyak. İnsanliktan ciktik artikyıllar evvel satanist katiller vardı onlar 15 yıl sonra serbest kaldı Zennur vardı ayyy asıl şimdi o halkın arasında ben Atalaydan çok onlardan korkuyorum Atalay husumeti olduğu kişieri öldürmüş onlar şeytana kurban veriyorladı
Yurdum insanınından bekleyen çoktu zaten görsemde selfie çektirsem diye de, polis yapınca komik olmuş laşaşırdık mı? yurdum insanı..
https://www.facebook.com/photo.php?...t=a.10150173416543917.323657.549808916&type=3şaşırdık mı? yurdum insanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?