Serbest bırakmazlar herhalde yaOhh cok sukur bir manyak yakalandi diycemde iki gun sonra serbest kalacak.
ay çok geçmiş olsunSerbest bırakmazlar herhalde yakaç kişinin katili. İzmir'de iki gün annemlerin dibinde kalmış duyduğumdan beri geceleri uyamıyorum. Çok şükür başka birine daha zarar vermeden yakalanmış.
Teşekkür ederim. Arkadaşım ne kadar endişeli olduğumu bildiği için televizyonda haberi görür görmez telefonuma mesaj atmış sağolsun.ay çok geçmiş olsun
iyiki yakalandı aynen
Gecmis olsun insan korkuyor gercekten pisikopatlar cogaldi. Cok dikkatli olmak gerekiyor. Umarim bunun gibi pislikler omur boyu hapse mahkum edilir.Serbest bırakmazlar herhalde yakaç kişinin katili. İzmir'de iki gün annemlerin dibinde kalmış duyduğumdan beri geceleri uyamıyorum. Çok şükür başka birine daha zarar vermeden yakalanmış.
ay evet o valizleri ben de merak ediyorumEki Görüntüle 1845694 yakalaninca çekildiği ilk fotoğraf
Psikopat, acaba valizlerin içinden ne çıkacak
Acaba Elena kayıp ya onun ölüsünü mü koydu. Çok agirmis. Yada suç aletlerini. Kedileride öldürüyormusay evet o valizleri ben de merak ediyorum
ıyy psikopat işte ne bekliyoruz kiAcaba Elena kayıp ya onun ölüsünü mü koydu. Çok agirmis. Yada suç aletlerini. Kedileride öldürüyormus
ıyy psikopat işte ne bekliyoruz ki
Suç aletleri olabilir de diğerleri olamaz herhalde ya kokar çünkü. Hem Elena kaybolalı kaç sene olmuş .Belki yurt dışına kaçmak için biriktirdiği paralar vardır valizin içinde.Acaba Elena kayıp ya onun ölüsünü mü koydu. Çok agirmis. Yada suç aletlerini. Kedileride öldürüyormus
Olabilir. Günlük kiraladığı evde kalan genç valizin çok ağır olduğunu söylemiştiSuç aletleri olabilir de diğerleri olamaz herhalde ya kokar çünkü. Hem Elena kaybolalı kaç sene olmuş .Belki yurt dışına kaçmak için biriktirdiği paralar vardır valizin içinde.
Seri katil değil bu adam dümdüz katil. Bir kişiyi öldürmüş diğerleri durumu anlayınca onları da öldürmüş. Yani başı sıkışmış, belirli bir dürtü ile sistematik cinayetler işlemiyor. Dolayısıyla seri katil değil. Medyamız adamdan nedense bir Dexter çıkartmaya çalışıyorGerçi keşke bir Dexter'ımız olsa canileri, tecavüzcüleri, kedi köpeklere eziyet edenleri falan öldürse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?