Sergimiz Olduuuuuu :)))

frezya_34

kimse vazgeçilmez değildr
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
838
0
39
geçen hafta kursunumuzun sergisi vardı arkadaşlar
ben ahşap boyama öğrencisi olduğum için sadece ordaki resimleri çektim ve sizinle paylaşmak istedimm
işte kursumuzda bu sene yapılan çalışmalardan bir kaç örnekk sizlere
inşallah beğenirsinizz canlarımm
yorumlarınızı bekliyorummm a.s.

resimler bu kadar arkadaşlarrr alkisalkisalkis

süperrrr hepsi de bir birinden şık ve güzel olmuş
emekleriniz boşa gitmemiş harika şeyler yapmışsınız(arkadaşlarınızla)

canım resimleri koymuşsun çok güzel olmuş..evt arkadaşlar frezyayla ahşap bölümüne beraber gidiyoruz..bunlar ortak çalışmalarımız arkadaşlarla..daha sergide olmayan yarım çalışmalarda var onlarda feshane sergisi için tamamlanıcak inş..onlarda çok ağır gzl çalışmalar..arkadaşlarımızın ellerine sağlık...seninde ellerine sağlık canım paylaştığın için..kaydirigubbakcemile3

yapanların ellerine emeğine sağlık
hepsi birbirinden guzel yanlız o porselenlere bittim resmen
paylaştığın için çok teşekkurler canım. feshane sergisi ne zaman olacak bilgin varmı

hepsi çok güzel ellerinize sağlık en alt resimdekine bayıldımmmmmmmkaydirigubbakcemile3

mucksss Şeniz:1rolleyes:

yapanların ellerine emeğine sağlık
hepsi birbirinden guzel yanlız o porselenlere bittim resmen
paylaştığın için çok teşekkurler canım. feshane sergisi ne zaman olacak bilgin varmı

canım çok teşekkür ederim
evet porselenlerin hepsi birbirinden harika olduu
satış için talepler bile geldi ama çok emek isteyen şeyler tabi kimse satmıyo kaydirigubbakcemile3
feshane sergisi yanlış hatırlamıyorsam 3-4 haziranda açılacak tam emin değilim ama öğrenince haber veririm sana tatlımm a.s.

bayıldım şekerim çok güzel olmuş
bi kaçını kestirdim gözüme ev hediyesi yollarsın artık
şaka bi yana emeğinize sağlık hepsi birbirinden süper ee tabi el emeğide olunca dahada bi anlam kazanıyolar

yaparımm kıss lafımı olurrr allasenn kaydirigubbakcemile3
o güzel yorumuna sağlık çok teşekkür ederim tatlımma.s.

çok güzeller ellerine sağlık...bende gidiyorum kursa bizim sergimizde 3 haziranda bende çekerim resimleri inşallah size gösteririm

bayıldım! hepsi çok güzel. vaktinizi böyle güzel şeylerle değerlendirmeniz de çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…