serenay.30'un günlüğü

fatasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
787
23
118
Diğer
Merhaba arkadaşlar.a.s.
2009 temmuz ayında 60 kiloyken ,yaşadığım stresten dolayı 9 ayda 15 kilo aldım.
75 kilo oldum.nisanın 1 inden beri yediklerime dikkat ediyorum.
dün tartıda 73 çıktım. bugün 72,5 çıktım.(tabiki bu giden su olabilir)
spor yapmaya fırsat bulamıyorum.sabah 8 - akşam 7 arası çalışıyorum.akşamda malum ev işleri ve çocuk. arada fırsat bulursam 30 dak. yürüyüş yapıyorum.
hergün buraya yediklerimi ve yaptıklarımı yazmaya çalışacağım.sizlerinde desteğiyle kilolarıma elvada demeye hazırım.idealim 55 olmak.boyum 1.62.
inşallah herkes istediği kiloya ulaşır.:Saruboceq:

Son düzenleme:
13 NİSAN SALI (KİLO 73)

SABAH : 1 patates haşlaması ( az zeytinyağı ve karabiberli)

ARA : 1 elma

ÖĞLE : 1 patates haşlaması, 1 yumurta haşlaması ( az zeytinyağı ve karabiberli)

ARA : 1 patates haşlaması ( az zeytinyağı ve karabiberli)

AKŞAM : 3 kaşık çorba , 3 kaşık kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt , 3 kaşık makarna

sabahtan akşama kadar siyah çay , nescafe ve 2-3 fincan yeşilçay içiyorum.(şekersiz içemiyorum , hepsinde tatlandırıcı kullanıyorum.

14 NİSAN ÇARŞAMBA (KİLO 72,5) merakımdan çekildim,hergün çekilmeyeceğim artık

SABAH : 1 elma
2 fincan nescafe,1 bardak siyah çay,1 fincan yeşilçay içtim öğleye kadar(tatlandırıcılı hepside)

ÖĞLE : 1 patates haşlaması , 1 yumurta (az zeytinyağlı,karabiberli)
1 fincan nescafe içtim

ben diyet listelerini uygulayamıyorum.şu patates diyetini yapayım dedim 2 gün.
onuda saptırdım .beceremedim yine.başka şeyler yedim baksanıza yanında.

aslında en güzeli herşeyden az yemek.
karnını doyurup,gözünü doyurmamak .iş burada bence.

ben diyet listelerini uygulayamıyorum.şu patates diyetini yapayım dedim 2 gün.
onuda saptırdım .beceremedim yine.başka şeyler yedim baksanıza yanında.

aslında en güzeli herşeyden az yemek.
karnını doyurup,gözünü doyurmamak .iş burada bence.

işte buna kesinlikle katılıyorum serenaycım burda bi çok arkadaşın diyet günlükleri var onları incelersen bazı menülerden esinlenip kendine menü oluşturursn..öylesi daha sağlıklı olur..başarılar diliyorum

bence patates diyeti bilmemne diyeti yapma .. herşeyden gerektiği kadar ye . eğer birden vucuduna yüklenirsen tamam belki kilo verirsin ama hem sağlıgından olursun hemde verdiğin kilolar 2 katı olarak geri gelir diye düşünüyorum ben

işte buna kesinlikle katılıyorum serenaycım burda bi çok arkadaşın diyet günlükleri var onları incelersen bazı menülerden esinlenip kendine menü oluşturursn..öylesi daha sağlıklı olur..başarılar diliyorum

teşekkür ederim canım.a.s.sizleri sürekli takip ediyorum zaten yediklerinizi yaptıklarınızı.
yalnız benim etle,balıkla aram yoktur.arada bir yerim.o yüzden diyet listelerine bağlı kalamyıyorum.herşeyden çabuk sıkılıp bırakıveriyorum.sanada başarılar dilerim.

bence patates diyeti bilmemne diyeti yapma .. herşeyden gerektiği kadar ye . eğer birden vucuduna yüklenirsen tamam belki kilo verirsin ama hem sağlıgından olursun hemde verdiğin kilolar 2 katı olarak geri gelir diye düşünüyorum ben

canım ben herşeyden yiyiyorum zaten.ben patatesi çok seviyorum,hemde çok doyurucu bir besin.zaten patates diyetinde sadece patates var.ama ben başka şeylerde yedim.
sevdiğim ve doyurucu besinlerle zayıflamak hoşuma gidiyor.
umarım sende istediğin kiloya kavuşursun canım.a.s.

14 NİSAN ÇARŞAMBA (KİLO 72,5) merakımdan çekildim,hergün çekilmeyeceğim artık

SABAH : 1 elma
2 fincan nescafe,1 bardak siyah çay,1 fincan yeşilçay içtim öğleye kadar(tatlandırıcılı hepside)

ÖĞLE : 1 patates haşlaması , 1 yumurta (az zeytinyağlı,karabiberli)
1 fincan nescafe içtim

1 fincan yeşilçay

ARA : 1 patates haşlaması (az zeytinyağlı ve karabiberli)
1 bardak siyah çay

ARA : 1 çay bardağı beyaz nohut

AKŞAM : 6 kaşık pilav - 2 kaşık bezelye - 1 parça lahana turşusu

fazla kaçırmışım biraz sanırımohaoldumsmile

15 nisan perşembe 72 kilo olmuşum.2 günde 1 kilo gitmiş.:teytey:
kızlar çekilmeyeceğim diye kendime söz veriyorum. tartıyla bakışıyoruz önce bir.
sonra ben kendimi üstünde buluyorum.:oklava:
nasıl vazgeçerim bu alışkanlıktan ben.süprizzzzz

canım ya hayırlı olsun inşallah ulaşırsın hedefine ,bende 84 kilo biri olrak p.tesisden beri diyetteyim ve spora gidiyorum 2 saat hergün ..ama ordaki hocamın sölediklerini sana yazmadan geçemiycem az ama aklında olsun diye :)
1:makarna ve benzeri ürünlerle yoğurdu birleştirme kesinlikle.
2:gece yatarken 1 bardak ılık suya 1 kaşık elma sirkesi iç (15 gün ) sonra bitince hergece yatarken yağsız süt veya yoğurt ye ..ama ilk 15 gün elma sirkeli su
3: sabah ilk uyandığında 2 kaşık yağsız yoğurt içine 1 kaşık dövülmüş keten tohumu üstüne 2 bardak su iç sonra kahvaltı yap.
4:günde 1,5- 2 lt su iç ama içine limon sıkarak iç
5:her yemekten sonra 2 yemek kaşığı limon sık iç.

bunlar benden nacizhane tavsiyeler ..sağlıkla zayıfla inşallah öpüyorum canımopuyorumnanaktan

canım ya hayırlı olsun inşallah ulaşırsın hedefine ,bende 84 kilo biri olrak p.tesisden beri diyetteyim ve spora gidiyorum 2 saat hergün ..ama ordaki hocamın sölediklerini sana yazmadan geçemiycem az ama aklında olsun diye :)
1:makarna ve benzeri ürünlerle yoğurdu birleştirme kesinlikle.
2:gece yatarken 1 bardak ılık suya 1 kaşık elma sirkesi iç (15 gün ) sonra bitince hergece yatarken yağsız süt veya yoğurt ye ..ama ilk 15 gün elma sirkeli su
3: sabah ilk uyandığında 2 kaşık yağsız yoğurt içine 1 kaşık dövülmüş keten tohumu üstüne 2 bardak su iç sonra kahvaltı yap.
4:günde 1,5- 2 lt su iç ama içine limon sıkarak iç
5:her yemekten sonra 2 yemek kaşığı limon sık iç.

bunlar benden nacizhane tavsiyeler ..sağlıkla zayıfla inşallah öpüyorum canımopuyorumnanaktan

sağol canım önerilerin için.ben senin dediklerini daha önce yapıyordum.arada yine yapıyorum.
ama ben daha önce 87 kilodan 57 kiloya düşmüştüm.makarnayı yoğurdu aynı anda yiyiyordum. hiç etkilemedi. herkesin bünyesi farklı galiba.

geçenlerde bir proğramda kadın zayıflamak için yoğurt yiyiyormuş,ama hiç kilo verememiş.
sonra yoğurt yememeye başlamış ve biranda kilo vermiş. bunun gibi yani.

haklısın herkesin metobolizması farklı canım...ama yoğurdu kesinlikle yeme demiyorum he sakın yanlış anlama aksine yoğurdun yağ yakıcı özelliğinden mümkün olduğunca bol yiyerek yararlanıyorum .. sadece yoğurttaki protein makarnadaki karbonhidratla birleşince iyi olmuyor demek istedim..herkes bişi sölüyor işte ..umarım sağlıkla bir an evvel zayıflarsın kocaman sevgiler canım

haklısın herkesin metobolizması farklı canım...ama yoğurdu kesinlikle yeme demiyorum he sakın yanlış anlama aksine yoğurdun yağ yakıcı özelliğinden mümkün olduğunca bol yiyerek yararlanıyorum .. sadece yoğurttaki protein makarnadaki karbonhidratla birleşince iyi olmuyor demek istedim..herkes bişi sölüyor işte ..umarım sağlıkla bir an evvel zayıflarsın kocaman sevgiler canım

DİKKAT ETMEYE ÇALIŞIRIM CANIM BUNDAN SONRA.ÖNERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.İNŞALLAH SENDE İSTEDİĞİN KİLOYA KAVUŞURSUN TATLIM.opuyorumnanaktan

Normal yağlı pişmiş pilavın 2 yemek kaşığı kaç kalori bilen varmı

2 yemek kaşığı 1 dilim ekmeğe eşit olduğu söyleniyor,yağlı olarakmı acep.

Serenay kolay gelsin, başarılar diliyorum diyetinde.
sabahları aç karnına bir bardak elma sirkeli ve ballı sıcak su işe yarıyor bence.

Serenay kolay gelsin, başarılar diliyorum diyetinde.
sabahları aç karnına bir bardak elma sirkeli ve ballı sıcak su işe yarıyor bence.

teşekkür ederim canım.ben elma sirkesine bal koymuyorum.
bazen gece yatarken 2 yk. sirkeyi sek içip, arkasından 1 bardak su içiyorum.
sanada başarılar diliyorum canım.

iyi akşamlara.s.
bugün yediklerimi yazayım (15 NİSAN PERŞEMBE)

SABAH : 2 küçük elma

ARA : yarım çay bardağı beyaz nohut - 1 fincan nescafe

ÖĞLE : 6 kaşık pilav - 3 kaşık bezelye yemeği

ARA : yarım çay bardağı beyaz nohut - 1 fincan nescafe

AKŞAM : 6 kaşık pilav - 3 kaşık bezelye yemeği

şimdide 1 fincan nescafe içtim:kahve:

akşama kadar 2 fincan yeşilçay ve siyah çay :içelim:

sizce yediklerim çokmu kızlar (pilavı çok seviyorumda,vazgeçilmezim):sm_confused:

16 NİSAN 2010 CUMA
SABAH: 1 dilim kepekli ekmek -1 k.k.beyaz peynir - yarım domatesli poğaça -çay

ARA: 2 küçük elma - 1 fincan yeşilçay

1 fincan nescafe

ÖĞLE: 1 dilim kepekli ekmek - 1 haşlanmış yumurta - 3 kaşık bezelye

ARA: 1 elma - 1 portakal

ARA: 1 parça yağlı pide - az peynir

AKŞAM : 1 dilim çikolatalı yaş pasta

bugün çok aşırı sağlıksız yemişim:oklava:

Back
X