• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama seren serengil in saç renginı b,len var mı??acil (resimli)

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
kızlar evde bu rengi nasıl elde edebılırım açıcının uzerıne acaba tekrar sarı tonlarda mı boya yapmam gerekir:26:rofle seklınde yapmak ıstıyorum ve kuafore de gıtemek ıstemıyorum cunku cok gıttım elımde resımle yaparız yaparız dedıler ama alakası yoktu:19: $seren_serengil_yeni.jpg

Bu biraz uğraşmalı bir şey ama yapabilir misin acaba? Siyah var kahverengi var platin var :37:Biraz zor gibi iyi bir kuaför bulsan:34:

Arkadaşım bu saçta platin var kestane var altlarda da ama senin bunu yapman için yardıma ihtiyacın var ya da kuaföre gtceksin..evde çok zor ..

kızlar saçımda zaten su an bıraz sıyah bıraz kahve rengi var:1:aralarına bu platın sarısını ıstıyorum yanı fotodakı kadar yogun degıl o yuzden cok zor olmaz zaten genelde kendım ugrasmayı cok sevıyorum..soyledıgınız gıbı kuaforden yardım almam en ıyısı aslında ama ınanın artık kuaforlere gıtmek hıc ıcımden gelmıyo malesef:14:hep hayal kırıklıgına ugradım yaparız dıyolar ama hıc ıstedıgım gıbı olmuyo..kendım deneyıp de olmasa bıle o kadar uzulmuyorum:14:kuafor malzemesı satan yerden açıcı almıstım zaten ama gene ıstedıgım tonda olmadı sarımsı olmustu dusundum kı acaba tekrar acıcının uzerıne sarı boya mı yapsam??

Aradan çok uzun zaman geçmiş ama seren serengilin saç rengi nedir diye aratınca google buraya attı beni çok merak ediyorum bu saçı yapabildin mi? Bende şuan saçlarımı böyle yaptırmak istiyorum aslında kolay yaparlar gibi geldi bana ama bilemiyorum

Back