Tüp mide ameliyatı geçirerek 12 kilo veren Seren Serengil: "Tansiyonum 18-10 arasında gidip geldiği için beyin kanaması riski taşıyordum. Ameliyat olmasaydım en fazla birkaç yıl yaşayabilirmişim."
Tüp mide ameliyatıyla fazla kilolarından kurtulan Seren Serengil, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Tüm vücudunda yağlanma olduğu için mecburen bıçak altına yattığını söyleyen Serengil, ekledi:
Bildigim kadariyla chess tansiyon nedeniyle 6 aylik bebegini erken dogumla aldilar ve bebegi bikac gun sonra yasamini laybetti ilk bebegini de kaybetmisti.tansiyon problemi var bu kadinin.ben de iki tane bebek kaybettigim icin bu kadini her gordugumde ya da duydugum da içim ciz eder
Bildigim kadariyla chess tansiyon nedeniyle 6 aylik bebegini erken dogumla aldilar ve bebegi bikac gun sonra yasamini laybetti ilk bebegini de kaybetmisti.tansiyon problemi var bu kadinin.ben de iki tane bebek kaybettigim icin bu kadini her gordugumde ya da duydugum da içim ciz eder
vardır da tüp mide ameliyatı bu sorununu çözer mi, mide ameliyatları tehlikeli bence daha kötü olabilir, daha dün karatay mide ameliyatlarını çok tehlikeli buluyorum dediydi
vardır da tüp mide ameliyatı bu sorununu çözer mi, mide ameliyatları tehlikeli bence daha kötü olabilir, daha dün karatay mide ameliyatlarını çok tehlikeli buluyorum dediydi
Madem uzun zamandır tansiyon hastası diyet yaparak sağlığına dikkat edebilirdi.
Tüp mide ameliyatı sağlık açısından daha riskli bence
Sanki ameliyatına tansiyonunu öne sürerek gelecek yorumlara kalkan yapmış.
bunların işide zor,eğer yemek yeme keyfın varsa,düşünün en ıyı restoranlar,yanı tadlar,önüne haır geliyor,dert yok para var,zor yaa irade herkesın işi değil,ben çok iradeli biriyim,ama cverdiğim mücadeleyi biliyorum,ama ameliyat olan yakınım var,hepsine bakıyorum,halleri acınası,kötü zayuıflık bunlarınkı,boyun el vucut,kötü gidiyor
Bende de pihtilasma sorunu var bazi gebelerde pihtilasma sorunu tansiyona yol aciyor ömür boyu surecek tansiyon hastalogina sebebiyet verebilir
Bu durum tüp mide ameliyatini gerektirmez tabi saglikli diyetler uygulayabilirdi