• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şerefsiz kocam beni aldatıyor lütfen yardım edin

Balkizin annesi

ışığına güvene baskasinin gölgesinden korkmaz...!
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
118
60
98
selam arkadaşlar şeref..z kocam beni aldatıyor ve bunu ispat edemiyorum telefonda mesaj yakaladım önce arkadaşımın yegni dedi sonra yine o arkadaşının sevgilisi oldu çıldırmak üzereyim kaynana denen mahl..k alttan al kızım güleryüz göster kızım diyor nasıl alttan alıcam bu durumu ya hoşgelidn kocacım şimdi sevgilinin koynundan çıktın cenabetsin gel duşa gir mi dicem bana akıl verin ne olur ne yapabilirim nasıl ıspat edebilirim bana bi yol gösterin ıspat etmem lazım elimde kanıtım yok or...puyu aradım oda inkar ediyor evlenmiş ayrılmış üstelik 6 aylık bebegi var şer...zin allah onuda kimden peydahladı lütfen cidden zor durumdayım ya ıspat edemeden hiçbirşey yapamıyorum kimseye açılamıyorum kaynanama kayınbabama eşimi alıp yüzleştirdim hepsi bi yandan ıspatla kanıtla diyorlar şer...z kocam o konuşma yüzünden sırf haklı çıkmak için 1 hafta evden çıkmadı şimdide mesaideyim diyip or...un koynunda eminim nasıl ıspat edebilirim bi yol gösterin

Son düzenleme:
selam arkadaşlar şerefsiz kocam beni aldatıyor ve bunu ispat edemiyorum telefonda mesaj yakaladım önce arkadaşımın yegni dedi sonra yine o arkadaşının sevgilisi oldu çıldırmak üzereyim kaynana denen mahluk alttan al kızım güleryüz göster kızım diyor nasıl alttan alıcam bu durumu ya hoşgelidn kocacım şimdi sevgilinin koynundan çıktın cenabetsin gel duşa gir mi dicem bana akıl verin ne olur ne yapabilirim nasıl ıspat edebilirim bana bi yol gösterin ıspat etmem lazım elimde kanıtım yok orospuyu aradım oda inkar ediyor evlenmiş ayrılmış üstelik 6 aylık bebegi var şerefsizin allah onuda kimden peydahladı lütfen cidden zor durumdayım ya ıspat edemeden hiçbirşey yapamıyorum kimseye açılamıyorum kaynanama kayınbabama eşimi alıp yüzleştirdim hepsi bi yandan ıspatla kanıtla diyorlar şerefsiz kocam o konuşma yüzünden sırf haklı çıkmak için 1 hafta evden çıkmadı şimdide mesaideyim diyip orospunun koynunda eminim nasıl ıspat edebilirim bi yol gösterin
Ekonımik özgürlüğün var mı ?
Ailen arkanda mı ?
Ve boşanmak istiyor musun ?

Öncelikle sakin olun. Sakinliğinizi koruyarak kanıt bulmaya çalışın çünkü sakinliğinizi bozarsanız olan size olur. Aşırı olacak belki ama bunlar için dedektifler filan varmış sanırım bi araştırsanız? Ya da telefonunu kkarıştıracaksınız mesaj yakalamaya çalışacaksınız.

Öncelikle sakin olun. Sakinliğinizi koruyarak kanıt bulmaya çalışın çünkü sakinliğinizi bozarsanız olan size olur. Aşırı olacak belki ama bunlar için dedektifler filan varmış sanırım bi araştırsanız? Ya da telefonunu kkarıştıracaksınız mesaj yakalamaya çalışacaksınız.
elimden geldigince sakin olmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıp kafayı yemek üzere oluyorum zaten sinir hapları kullanıyorum 4 çocuk var üst üste oldu kazara (1 olur 2 olur anlarım demeyşn oldu işte :D ) dedektif tutacak kadar maddi durumum yok telefon olayı eve gelince telefonlar kapanıyor dokundurtmuyor bile

Nafaka için mi ispat etmek istiyorsun rezil etmek için mi? Ikinci şık ise boşver gitsin yok birinci şık ise belki mahkemede telefon dökümlerine bakılmasını isteyebilirsin. Böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum gerçi sadece bir fikir.

Ha ayrıca annesine kızdığınız için el kadar bebek için kimden peydahlandı falan demeniz hiç hoş değil.

Hele bir sakin olun.

Oncelikle avinizi korkutmayin. Isten gelince alin karsiniza , ben sacmaliyormusum, yuvami yikmak istemiyorum cocuklarimiz var , ozur dilerim diyin. Diyin ki adam rahatlayip hata yapsin. :KK66: Ustune giderek, telefonun ver, o kim bu kim diyerek bir yere varamazsiniz.

Biraz sakin olun, mutlaka yakalarsaniz ama caktirmayin. Telefonuna dustayken casus program indirin mesela :KK50:

Olmazsa dedektif iyi fikir, sucustu basarsiniz. Dedektifi gecsek bile, size yardim edecek birini bulun, mesela herifin isyerinden bir kiz , var mi tanidiginiz?? Size yardim edecek birisi varsa acsin gozunu. Yoksa da, isten siz izin alin, azicik takip edin. Isyerinin disinda pusuya yatin.

Dedektif tut birde küfürleri açık yazmışın sanırım sınırınden herseyi belgele seninde bebeğin olacak sanırım ne yapacaksın?
şuanda gelinimizin evindeyim kardeşimin evinde onun hesabından yazıyoruz benim 4 çocugum var zaten en küçügü 3 yaşında inan o kadar sinirliyim ki kusura bakmayın küfürler için

Mahkemede sadece trafik çıkıyor yani TİB telefon trafiğini gönderiyor sadece (bunda da elli bahaneyle yırtar). Ancak hakim ayrıca talep ederse içerik dökümü geliyor (sms için tabi bu)....

Öncelikle 'düzenle' tuşuna basıp küfürlerini sansürle ki ban yemeyesin, fikirleri okuyabilesin.
Bence telefon mesaj dökümlerini çıkarttır, ekonomik özgürlüğün varsa mutlaka dedektif taktır peşine ve ispat et, bol bol fotoğraf çek ver avukatına.
Aldatma olunca nafakasıydı şuyuydu buyuydu her şey onun aleyhine oluyor.
Cümle aleme rezil et gitsin.
Mutlaka boşan.

Nafaka için mi ispat etmek istiyorsun rezil etmek için mi? Ikinci şık ise boşver gitsin yok birinci şık ise belki mahkemede telefon dökümlerine bakılmasını isteyebilirsin. Böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum gerçi sadece bir fikir.

Ha ayrıca annesine kızdığınız için el kadar bebek için kimden peydahlandı falan demeniz hiç hoş değil.
nafaka umrumda degil benim amacım çocuklar artı elimde bi delil olmadan boşanamam artı çocukları koz gibi elinde kullanıyor

kadına gelince çocugun günahı yok ama kadın o kadar yüzsüzki mesajda seni seviyorum aşkım unutma yazmış ben aradım konuştum ıspatla bebegim ıspatlayabilirsen diyor yüzsüz

elimden geldigince sakin olmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıp kafayı yemek üzere oluyorum zaten sinir hapları kullanıyorum 4 çocuk var üst üste oldu kazara (1 olur 2 olur anlarım demeyşn oldu işte :KK70: ) dedektif tutacak kadar maddi durumum yok telefon olayı eve gelince telefonlar kapanıyor dokundurtmuyor bile
Bir konu vardı burada eşinin onu aldattığından şüphelenen bir kadın günlerce bekledi bekledi sonra bi telefonunu karıştırsı gelen mesajda yakın arkadaşım dediği kadınla bir kafede buluşacaklarmış onu konuşmuşlar. Kadın hep şüpheleniyordu bu adamın "yçok yakın arkadaş"ım dediği kadınla aralarında birşeyler olduğundan. Kocası da evden başka bi yere gittiğini söyleyerek çıktı. Sonra adamla kadının buluştuğu kafede bunları samimi bir şekilde bastı. Ardından boşanma davası açtı o ikisini de herkese rezil etti. Ama kadının tavırları inanılmaz sakindi ve yaptığı inanılmaz bir başarıydı bence.
O yüzden telefon mesajları önemli bir şekilde duşa falan girdiğinde ne biliyim alıp bakmaya çalışın derim ben. Allah kolaylık versin bi de çocuklarla :/

Hele bir sakin olun.

Oncelikle avinizi korkutmayin. Isten gelince alin karsiniza , ben sacmaliyormusum, yuvami yikmak istemiyorum cocuklarimiz var , ozur dilerim diyin. Diyin ki adam rahatlayip hata yapsin. :KK66:

Biraz sakin olun, mutlaka yakalarsaniz ama caktirmayin. Telefonuna dustayken casus program indirin mesela :KK50:

Olmazsa dedektif iyi fikir, sucustu basarsiniz. Dedektifi gecsek bile, size yardim edecek birini bulun, mesela herifin isyerinden bir kiz , var mi tanidiginiz?? Size yardim edecek birisi varsa acsin gozunu. Yoksa da, isten siz izin alin, azicik takip edin. Isyerinin disinda pusuya yatin.
dediklerini uygulucam çok sagol umarım işi yarar ama o kadar fenaki adam karda yürüyüp izini belli etmeyen cinsindenn

Back