2.5 yaşında bir kızım var selebral palsili. özel eğitimle bazı kazanımlar için savaş veriyoruz
benim de 2 yaşında CP li kızım var...
baya yol katettik çok şükür..
inşallah daha da zorlarını başaracağız
O gözünüzde büyüyen tüm engellerin birer birer nasıl yıkılacağını görünce inanamayacaksınız şu an gözünüzde büyüyen herşey zamanla mazi olacak bu süreçte kendinizi yıpratmayın yeterki
benim gözümde büyüdüğü için demedim...
benim kızıma dr lar görmüyo dediler artık görüyo,
bundan bişey olmaz hiç normal olmayacak dediler şimdilik emekliyor ve inşallah yürüyecek... yani bu hastalık için zor olanları başaracağız demek istedim...
yoksa benim için zor olan bişey yok uzaya gitmek gerekirse sırtımda götürürüm gücenmem
zihin engelliler sınıf öğretmeniyim konuya duyarsız kalmak istemedim CP li öğrencilerimiz iyi bir rehabilitasyon eğitimi ile gayet güzel başarılar elde ediyorlar. herşeyden önce sabır ve çaba diyorum tüm anne ve babalara...
İyi aksamlarBenim kızımda cp li. Yüzde yirmi engelli raporu verdi norolog. 11. Ayına girecek hala desteksiz oturamıyor, emekleyemiyor ve ellerini istediği gibi kullanamıyor. Çok zor günler geçirdik halada geçiriyoruz. Fizik tedavi görüyoruz. Sürekli doktor kontrolündeyiz. İnşallah bir gün yürüdügünü, oturduğunu görebilirim...
İyi aksamlar konu halen aktif ise benim de kızım sizin ki ile ayni durumda şu anda ne asamadasinizBenim kızımda cp li. Yüzde yirmi engelli raporu verdi norolog. 11. Ayına girecek hala desteksiz oturamıyor, emekleyemiyor ve ellerini istediği gibi kullanamıyor. Çok zor günler geçirdik halada geçiriyoruz. Fizik tedavi görüyoruz. Sürekli doktor kontrolündeyiz. İnşallah bir gün yürüdügünü, oturduğunu görebilirim...
Merhaba geleneksel tamamlayıcı tıp tek çare ehil insanlara baş vurun. DR AIDIN SALİH IN YAZILARINI OKUYUNMerhaba serebral palsi hastası veya yakını varmı aranızda. Neler başardınız neler yaşıyorsunuz paylaşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?