- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.591
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura kalma gardasim pot kirdim galibaPek anlamadı komşular ya ama o bayat bayat kokuyor atayım en iyisi
Goncagul gibiAma bu her kategoride olmuyor ki:)
Bazı kategorilerde hiç bilinmeyen bir tarif sunum ile götürüyor
İlgi alanımız ondan mı gözümüze çarpıyor:)Kacırdım sonuna denk geldim
Bu hafta zuhal topalda gaziantepteymis ordada künefe vardı
Sanırım olabilirİlgi alanımız ondan mı gözümüze çarpıyor:)
Yok gardaşım ya ben söyleyecektim zaten vuslat biliyor hatta yaparken ona attıydım resim :)Kusura kalma gardasim pot kirdim galiba
Goncagul gibi
Amin canım inşaallahO kadar duygulandım ko ağlamak isitoyirum :// hep iyiler karsilasin bu hayatta bizi herşey güzel olacak biliyorum
Bana neden atmadinYok gardaşım ya ben söyleyecektim zaten vuslat biliyor hatta yaparken ona attıydım resim :)
Değil mi o kadar börek vardı :)Tamam böreğin güzeldi ama sunum muhteşemdi:)Kusura kalma gardasim pot kirdim galiba
Goncagul gibi
Aynen bu bölümde bir sürü şey öğreniyoruz:)Sanırım olabilir
Lebeniye corbası vardı bugün sayende izlerken ben bunu biliyorum dedim :)))
Adam tv ye bile reklam vermisShow tvde vegan künefe tarifi veriyorlar
Aynen her yerde karşımıza çıkıyorAdam tv ye bile reklam vermis
Bugün duygusal yanım ağır basıyor sanırım o da kilo aldı ağlarken bile gulebikiyorim işte bu yüzden yasamayi seviyorum :))Amin canım inşaallah
Eki Görüntüle 2251141
Neden duygusalsın bir problem mi var:)Bugün duygusal yanım ağır basıyor sanırım o da kilo aldı ağlarken bile gulebikiyorim işte bu yüzden yasamayi seviyorum :))
Bana geliyorlar bazen :))Neden duygusalsın bir problem mi var:)
Hepimize oluyor aradaBana geliyorlar bazen :))
Bakalım işe yarayacak mı:)BirTutamMutluluk20 bana rüşvet teklif etti. Baktı kabul etmiyorum üyelere bildirim yolladı
Corbalarda 611 oy kullanılmıs tatlılarda oy kullanan sayısı artmıs :)Bakalım işe yarayacak mı:)