- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Duymamıstım öğrenmiş oldumGelin kaynana topragindan yogurulmus derler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duymamıstım öğrenmiş oldumGelin kaynana topragindan yogurulmus derler
Öyle derler çekermiş illaDuymamıstım öğrenmiş oldum
Note 8 benimkini sor sor hadi utanmaAhahahaha hangi telefon o
Seninki ne peki ?Note 8 benimkini sor sor hadi utanma
Note 3 aramızda 5 seri var utanmiyo adamSeninki ne peki ?
Ben pek bilmiyorum anlamam o note serisinden bana işlevi çok ucuz telefon olacakNote 3 aramızda 5 seri var utanmiyo adam
Islevi çok ucuz ne demekBen pek bilmiyorum anlamam o note serisinden bana işlevi çok ucuz telefon olacak
Bende çok kiyamiyorum tele para vermeye bide ilk çıktığında aldı şimdi düştü 9 çıktı banada alicakti onu alicagina git bilezik al dedimŞimdi baktım fiyatlarına da hayat ta o kadar para vermem telefona gider evde biseyi yenilerim daha iyi
.etiketi unutmuşum Canfeb
Yani kamerası güzel olacak hafızası yüksek olacak bir de arayabilecek benim için yeterli işlev vakti zamanında bundan 2 sene önce huaw... Almıştım p9 lite ekranı kiriomasaydi iyiydi hiç yavaslamiyor kasmiyor 16 GB hafıza kartı var içinden sadece oyun yüklenmiyor fazla işimi görüyor o zaman 1200 liraya almıştım ama senin bahsettiğin modelinarkasi aynı özelliklerde 2000 lira faladi fiyatiIslevi çok ucuz ne demek
Note 3 iyi bak bende 4 senedir kullanıyorum 2 kere ekran kırdım suya dusurdum taş gibi duruyo bende tel meraklısı değilim çok acirim o paraya sürekli yenisi çıkıyor zaten insan yetisemez ablam iphone cu bildim bileli tel taksiti oder habire yenisini almaya ugrasiyoYani kamerası güzel olacak hafızası yüksek olacak bir de arayabilecek benim için yeterli işlev vakti zamanında bundan 2 sene önce huaw... Almıştım p9 lite ekranı kiriomasaydi iyiydi hiç yavaslamiyor kasmiyor 16 GB hafıza kartı var içinden sadece oyun yüklenmiyor fazla işimi görüyor o zaman 1200 liraya almıştım ama senin bahsettiğin modelinarkasi aynı özelliklerde 2000 lira faladi fiyati
Markaya para vermem yani kısacası
Telefon da model yükseltmek de Fuzuli geliyor telefon ölene kadar kullanırız biz esimle
Eşimin elindeki telefon 4 yıllık iki kere tamire gitti mesela
Benim kardeş de öyleydi ayfon meraklısı ydi daha dum benim markanın üst modelini almış çok iyi diyorNote 3 iyi bak bende 4 senedir kullanıyorum 2 kere ekran kırdım suya dusurdum taş gibi duruyo bende tel meraklısı değilim çok acirim o paraya sürekli yenisi çıkıyor zaten insan yetisemez ablam iphone cu bildim bileli tel taksiti oder habire yenisini almaya ugrasiyo
Yemiş elma
bende en az 2 yasina kadar emzircemde iligimi kuruttu findik kurduu gece saat basi kalkip emiyoDaha nezaman kuzu benim kız 2 yaş 2 aylıkken bıraktı bırakmaya niyetide yoktuda yiteee dedim
Kalbinde miyim
Zaten sende kuru bişeysin ben gibi iyice kurucanbende en az 2 yasina kadar emzircemde iligimi kuruttu findik kurduu gece saat basi kalkip emiyo
kesskee göbüs gitsinde bise istemiyomZaten sende kuru bişeysin ben gibi iyice kurucan
Kız sus ne göbişi göbişin falan yok o sana öyle geliyor iyisinkesskee göbüs gitsinde bise istemiyom
Kalbimin ta ortasijdasin balim o ayrı apayrı bişey deKalbinde miyim