- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Madalyası ikinciye veriliyor da haklarını okumak lazım :)))Olsun sanki dördüncü kez birinci olanın hakları ikinciye devroluyo gibi bişey okudum yada sallıyoda olabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madalyası ikinciye veriliyor da haklarını okumak lazım :)))Olsun sanki dördüncü kez birinci olanın hakları ikinciye devroluyo gibi bişey okudum yada sallıyoda olabilirim
Evet tam olarak o yüzden ben yapacağım demiştiOlsun sanki dördüncü kez birinci olanın hakları ikinciye devroluyo gibi bişey okudum yada sallıyoda olabilirim
Cevabımızı almıs olduk tesekkürler :)umarım Baklavalık Hazır Yufka kullanan olmaz !
Cevabımızı almıs olduk tesekkürler :)
Olsun sanki dördüncü kez birinci olanın hakları ikinciye devroluyo gibi bişey okudum yada sallıyoda olabilirim
Bende baska serbetli tatlı yaparım ne yapalım :))
Tabi ki mesajınızı bekliyorumNevreste ben bir rezervasyon yapmak istiyorum DM
Ablaaa baklavadan sonra ne olur onu de hele bana hemen üzerinde düşünüp karar vereyim ama özelden teklif et şekerim herkes mesajlara potansiyel av gözüyle bakıyo diye hissediyorum kişi kendinden bilir işi hesaaabıAcele etmek lzaım diye düşünüyorum ne yapmaya karar verceksen hemen kap tarifini.
Tarifimi aldım
Kazen konuyu açtı ben hemen yazdımBu ne hız öyle:))
Ablaaa baklavadan sonra ne olur onu de hele bana hemen üzerinde düşünüp karar vereyim ama özelden teklif et şekerim herkes mesajlara potansiyel av gözüyle bakıyo diye hissediyorum kişi kendinden bilir işi hesaaabı
Kazen konuyu açtı ben hemen yazdım
Hızlısın masallah :)))Tarifimi aldım
Bende tarif istiyorum ama zor olmasın :))Ben kurstayken açılmış konu kaçırdım
Hani nerede mesajlar Gelmiyorsa çıkayım