hosbuldukta asil sen hosgeldin :)) yil asir gecmis gibi valla eskisi gibi burda olmayali :))
neler yapiyosun tasindin bitti mi isin :)
bak daha cik yani herkes diyor ya telefondan karisik diye..burdan oyle degil. buarada alinti bildirimide her zaman gelmiyorBen hiç laptoptan girmedim bakmak lazım
ozledik tabii :)) valla kuzu bebelerle ugrastim durdum. dun aksam tatlimi yaptim bugun sunum fotosu cektim. ikisi bi arada hayatta olmuyor cunku :))Hoşbuldum bende Canım
Özlemişsin beni belli
Bitti şükür,buralardayım artık...
Sabahtan beridir ben buradaydım mesela
Sen nerelerdesin bebeğim
ozledik tabii :)) valla kuzu bebelerle ugrastim durdum. dun aksam tatlimi yaptim bugun sunum fotosu cektim. ikisi bi arada hayatta olmuyor cunku :))
Evet ya banada oluyor o alıntılarda gelmiyor bildirim gerçektenbak daha cik yani herkes diyor ya telefondan karisik diye..burdan oyle degil. buarada alinti bildirimide her zaman gelmiyor
oo yaptin yani :)) super..valla bu defa erkenden yapayimda gene beni sutlarlar filan neme lazim. sonra nevosa yualan cikiyorum.Bende özledim
Çok iyi anlıyorum seni...
3ü bir arada sende tabiki zor...
Olmuyo evet,bende mesela sunumu yarına bıraktım
hepsi geliyor ve gozlerimi acip okuyorum resmen alintimi begeni mi diye :)))Evet ya banada oluyor o alıntılarda gelmiyor bildirim gerçekten
oo yaptin yani :)) super..valla bu defa erkenden yapayimda gene beni sutlarlar filan neme lazim. sonra nevosa yualan cikiyorum.
hepsi geliyor ve gozlerimi acip okuyorum resmen alintimi begeni mi diye :)))
valla herkes karisik diye diye kazenide biktirdilar diger topicte. eee kadin sitesi sahibi olmak kolay degil :)) boyle adami canindan bezdiririz :)))
Aaa acildimii konuErkenden yapıp kurtulmak en iyisi...
ÖZellikle de senin için
Ama harika olmuş varya
Acayip Canım çekti ellerine sağlık
Aynen bende öyleyim demek problem bende değilhepsi geliyor ve gozlerimi acip okuyorum resmen alintimi begeni mi diye :)))
valla herkes karisik diye diye kazenide biktirdilar diger topicte. eee kadin sitesi sahibi olmak kolay degil :)) boyle adami canindan bezdiririz :)))
ah kuzu kusura bakmayin canim ya..ama yemek topicindeyiz yapacak birsey yok valla :))Erkenden yapıp kurtulmak en iyisi...
ÖZellikle de senin için
Ama harika olmuş varya
Acayip Canım çekti ellerine sağlık
evet birde yeni surume gecmek gerekiyor, cunku teknik acidan bazi seyler desteklenmiyor filan
Ben alıştım gibi
Yenilik iyidir her zaman
hahah yok yok senle alakasi yok..diyorlar ya..kadinin ayaginin altina dunyayi sermisler..neden bu tarafa sermedin diye soylenirmis :)) biraz haklilik payi var aslinda..ama su da varki yillarin kk si yani..ben bildim bileli hep ayniydi..acaip buyuk degisiklik olduAynen bende öyleyim demek problem bende değil
Doğru vallahahah yok yok senle alakasi yok..diyorlar ya..kadinin ayaginin altina dunyayi sermisler..neden bu tarafa sermedin diye soylenirmis :)) biraz haklilik payi var aslinda..ama su da varki yillarin kk si yani..ben bildim bileli hep ayniydi..acaip buyuk degisiklik oldu
babalar gibi actim konumu valla :))) kurtuldum ona seviniyorum. banlanmaktan artik yuzum kalmadi bu topiclere ugramaya :)) ya banli olup yapamiyorum ya oy zamanina denk geliyor :)) dedim bu defa yaptim yaptim :)Doğru vallaneyse alisacaz bunada zaman ile ..senin konun açıldı mı canım bana bildirin falan gelmedi
Canım süslenmek istedi@yaminsay neden makyaj yapacaksın ki
Çok güzel olmuş sunumda ben geçende gordum bu tatlıyı ilk defa deneyeceğim bir kere mutlakababalar gibi actim konumu valla :))) kurtuldum ona seviniyorum. banlanmaktan artik yuzum kalmadi bu topiclere ugramaya :)) ya banli olup yapamiyorum ya oy zamanina denk geliyor :)) dedim bu defa yaptim yaptim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?