- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Katılmayın banane ,oylarım bölünmesin ,ben 1.olmayı düşünüyorum bu kategori
Bende varım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o favori tatlımdır....ama o değil neden aklıma gelmedi ki bu ?
Aldın mı sende tarif :)))Yalnız benim tatlımada saten nasıl olur bilemedimki
Geçen sefer de böyle iddialı konuştum ,sondan birinciliği kılpayı kaçırdım
İyi fikir ben sunuma odaklanırım yok ayol yarışmanın y sini bile demem kendisine ama tarif için yardım alcam tabi oğluna yapcam diyerekŞayet aldıysa kendisiyapmaacak başkasına yaptırcak dur biraz kızdırayım onu
Hadi inşallah patronyok be ya oy verdiğim kazanamıyor ben katılırsam neler olur acaba
Görüşürüzz iyi akşamlar
Tamam o zaman alalımLazım olacak sonrada
Portakallı kabak tatlısını ,eşi yapmıştı ,tarif benim diye sahiplenmeye kalkmıştı KazenKabak tatlısını daha önce siz yapmıştınız değilmi öyle hatırlıyorum.
Yada başka bir tatlımıydı.
Bir kere yapmıştınız hala aklımızdao favori tatlımdır....ama o değil neden aklıma gelmedi ki bu ?
Bence de En sonunda çok konuşuyorum diye beni kapıya atacakSen sus bence
Kıl bayağı uzundu sanırımGeçen sefer de böyle iddialı konuştum ,sondan birinciliği kılpayı kaçırdım
İyi fikir ben sunuma odaklanırım yok ayol yarışmanın y sini bile demem kendisine ama tarif için yardım alcam tabi oğluna yapcam diyerek
Hadi inşallah patron
Tamam o zaman alalım
Portakallı kabak tatlısını ,eşi yapmıştı ,tarif benim diye sahiplenmeye kalkmıştı Kazen
Katıldınız diye oymu vermeyeceksiniz sanki yine birine oy verip onu yakacaksınızyok be ya oy verdiğim kazanamıyor ben katılırsam neler olur acaba
Aşk olsun sanaBence de En sonunda çok konuşuyorum diye beni kapıya atacak
Katıldınız diye oymu vermeyeceksiniz sanki yine birine oy verip onu yakacaksınız
Katıldınız diye oymu vermeyeceksiniz sanki yine birine oy verip onu yakacaksınız
Bu güzeldi acaba size fazla oy kullanma hakkı mı versek:)1 tatlı rakibi elemiş olacağım :)))