Şaka yaptım yeaaa şakaa açabiliyorum ben hamurDirek diskalifiye
Eyvaaaah dındını dın, nevoşa sölicem işte banane banane
Yapan ellerden bile anlar bu çakallarŞaka yaptım yeaaa şakaa açabiliyorum ben hamur
HazırızHazır olun geliyor
Hazır olun geliyor
Ben hazırımHazır olun geliyor
Sağlık daha önemli canım,başınız sağ olsun hem❤BaştaNevreste olmak üzere hepinize üzüntülerimi iletmek istiyorum ... maalesef öyle arada kaldım ki bu ay birşey yapamadım kız ateşlendi derken 5 gün hastahanede kaldı o ara ananem vefat etti oglanda hasta oldu falan ...ben ne dönüş yapabildim ne de hatırladım taaa ki Margaret Hale bana hatırlatana dek ki iş işten geçmişti.
Başınız sağ olsun canımBaştaNevreste olmak üzere hepinize üzüntülerimi iletmek istiyorum ... maalesef öyle arada kaldım ki bu ay birşey yapamadım kız ateşlendi derken 5 gün hastahanede kaldı o ara ananem vefat etti oglanda hasta oldu falan ...ben ne dönüş yapabildim ne de hatırladım taaa ki Margaret Hale bana hatırlatana dek ki iş işten geçmişti.
Allah razı olsun ama bu iki oldu geçen de yine oğlan hastaydı ...bende duygusal olarak bağlandım bu bölüme sürekli kendimi kötü hissediyorum...Sağlık daha önemli canım,başınız sağ olsun hem❤
Başınız sağolsun, çok geçmiş olsun canımBaştaNevreste olmak üzere hepinize üzüntülerimi iletmek istiyorum ... maalesef öyle arada kaldım ki bu ay birşey yapamadım kız ateşlendi derken 5 gün hastahanede kaldı o ara ananem vefat etti oglanda hasta oldu falan ...ben ne dönüş yapabildim ne de hatırladım taaa ki Margaret Hale bana hatırlatana dek ki iş işten geçmişti.
İnsanız, başımıza ne geleceği belli olmuyor ki ,bu sefer de dene ,belki kısmet olurAllah razı olsun ama bu iki oldu geçen de yine oğlan hastaydı ...bende duygusal olarak bağlandım bu bölüme sürekli kendimi kötü hissediyorum...
Çok geçmiş olsun. Başınız sağ olsunAnanem yaklaşık on yıldır alzheimer hastasıydı son bir yılda felç oldu... Artık vücudu ve kalbi dayanamadi bir haftalik yoğun bakımda kaldı ve orada vefat etti .. Rabbim mekanını cennet eylesin. Ölüm çok çok zor üzücü ama biz bir yıldır hep bu anın gelecegini bilip uzuluyorduk. Ölümü bizi yıktı ama onun acılarının dönmesi bizi bu nebze rahatlattı. Rabbim tüm hastalara şifa versin çok zor ,
Ölüm hep erkenAnanem yaklaşık on yıldır alzheimer hastasıydı son bir yılda felç oldu... Artık vücudu ve kalbi dayanamadi bir haftalik yoğun bakımda kaldı ve orada vefat etti .. Rabbim mekanını cennet eylesin. Ölüm çok çok zor üzücü ama biz bir yıldır hep bu anın gelecegini bilip uzuluyorduk. Ölümü bizi yıktı ama onun acılarının dönmesi bizi bu nebze rahatlattı. Rabbim tüm hastalara şifa versin çok zor ,
Benim anneannem de aynı durumdaydı, zaten yarı ölü gibiydi .Allah mekanlarını cennet etsinAnanem yaklaşık on yıldır alzheimer hastasıydı son bir yılda felç oldu... Artık vücudu ve kalbi dayanamadi bir haftalik yoğun bakımda kaldı ve orada vefat etti .. Rabbim mekanını cennet eylesin. Ölüm çok çok zor üzücü ama biz bir yıldır hep bu anın gelecegini bilip uzuluyorduk. Ölümü bizi yıktı ama onun acılarının dönmesi bizi bu nebze rahatlattı. Rabbim tüm hastalara şifa versin çok zor ,