Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Şerbetçiotu!!!!!

huysuzcan

heyt
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
113
1
Arkadaşlar herkese merhaba,
bu bölümde yazılanların sıkı takipçisiyim.Gerçekçi bir sonuç alan varmı,işe yarayan falan var mı diye...ama açıkçası hiç birini denemedim,çünkü önerilen seylerin hepsi östrojeni artıran şeyler...benim annem 2 kere meme kanseri geçirdigi için bu konuda çok temkinliyim.çnkü doktorlarının hep solediği şey bu hormonun (hormon hapları dahil)riski katladığı yönünde.Ayrıca yine bir doktor tanıdıgımız,bana gogus buyutmenin ameliyattan başka yolu olmadıgını soylemişti,hatta herhangi bir krem ve ya bir bitki memeni büyüttürse asıl o zaman korkman gerek demişti.ben kendi adıma ilerde ameliyat olmayı düşünüyorum,tabi korkumu yendigimde:)) bu bölümde en çok memnun kalınan şeyin şerbetçiotu oldugunu gordum,açıkçası ilk başta denemeyi düşündüm ama önce bir araştırayım dedim.Şöyle bir araştırma buldum bu ot üzerine;

Günümüze kadar şerbetciotu kozalakekstresi ile sade olarak veya kombine olarak deneyler yapılmıştır. Bu deneylerden sade olarak yapılanlarda bitkinin uykuverici değil ama hormon gibi etki ettiği görülmüştür.
1-)Berlin Hürriyet Universitesi (Freie Universität) tarafindan 1982 de hayvanlar üzerinde yapılan deneylerde Şerbetciot kozalağından eldeedilen ilaçlardan sedatif (uyku verici) özeliğinin olmadığı görülmüştür.
2-) Hayvanlar üzerinde yapılan araştırmalarda şerbetciot kozalağı preparatlarının sedatif etkiye sahip olmadığı, fakat kadınlık hormonu östrogen gibi etki ettiği tesbitedilmiştir. (H.H.B.5.454)
3-) Şerbetciot kozalağından eldeedilen kapsülün kadınların göğsünü (Memesini) büyütüğü tesbitedilmiştir. (Erdik Kapseln)
4-) Biranın Nitrosaminler içerdiği ve bununda Kansere neden olduğu tesbitedilmiştir. (LP.83)

Tesirşekli: hafif uykuverici, iştah acıcı, teskin edici ve hazım ettirici özeliklere sahiptir.

Kulanılması:
a-) Araştıma sonuclarına göre uyku verici özeliğinin olmadiği fakat dişilik hormonu östrojen gibi etki ettiği tesbitedilmiştir. Uzun süre şerbetciotu kozolakstresinden eldeedillen kapsül alınırsa göğüsleri (Memeyi) büyütür. Kansere sebep olan Nitrasaminleri birada olduğu gibi uzun süre içenlerin Kanser olabileceğini Prof.Dr.R.F.Weiß tesbitedilmiştir. (Weiß. 83)

2-) Şerbetciotunun 100 gramında 30.000-300.000 IE oranında östrogen içermekte, buda kadınlardaki hormonları baskı altına aldığından kadınlarda adet bozukluğuna neden olmaktadır.

Şerbetciotu uzun süre kulanıldığında kadınlarda hormon bozuklukları ortaya çıkar ve adetlerinde düzensizlikler olur. Ayrıca kusma, ateş, terleme, nefesdarlığı (dyspnea), kalpatışlarında yavaşlama (bradycadia) ve allerjiye sebep olabilir. (alıntıdır)

yapılan araştırmalarda memeyi büyüttüğü doğrulanmış.ama bunun yanı sıra yüksek oranda ostrojen ihtiva ettiği,kansere yol açan bir maddenin vucutta oluşabilceğini de...

sonra durmadım bu nitrasaminleride araştırdım(çok araştırmacı gordum kendimi,hehehe),biranın yapımında ortaya çıktıgını ve bu maddenin sarmısak ve c vitaminiyle yok edilebildiğini öğrendim.kaldı ki anladığım kadaıryla asıl etki kozalak ekstesinde sanırım..

neyse uzatmadan tabiki ümitlerini kırmak istemem bende aynı dertten muzdaribim..sadece bilginiz olsun istedim.
eğer illa kullanmak istiyorum derseniz bunu az miktarda alın,uzun süreli kullanmayın,ara verin kullanırken;bunu alırken yanısıra başka östrojen içeren birşey kullanmayın ve bol miktarda c vitamini alın derim ben nacizane :teselli: göğüslerimizi büyütücez derken daha büyük belaları başımıza sarmayalım.....

umarım hepimiz emelimize kavusuruz,hepinizi öperim opuyorumnanaktan

aslında en iyi hayıt yemek olabilir o kadın hormonlarını dengeliyormuş, bilimsel araştırmada mesela prolaktin fazla ise azalttığı az ise artırdığı görülmüş önceleri nette okumuştum.

aslında en iyi hayıt yemek olabilir o kadın hormonlarını dengeliyormuş, bilimsel araştırmada mesela prolaktin fazla ise azalttığı az ise artırdığı görülmüş önceleri nette okumuştum.

olabilir canım,hayıt nerden temin edilebiliyor,nasıl kullanılanıyor?? baktım da bayagı faydası varmış...

Hayıt aktardan alınıyor, ucuz birşeydir heralde bende şimdilik yeterince ot var :) onları bitirince almayı düşünebilirim. şimdilik nane, biberiye, çörek otu, kekik var, uzun zamandır onlardan da yemedim zaten.Ben bitkileri çay yapıp içmiyorum öyle iğrenç olurlar hiç içilmez en kolayı hap gibi almak tatlı kaşığı kadar önce ağıza atıp sonra su ile yutmak. böyle yaparak güya şerbetçi otu yiyecektim öyle iğrenç kokuyordu ki , çayını yapıp denedim fayda etmedi, çöpe attım ben de.

saol canım cvbın için...ben şerbetçiotunu hiç denemedim,düşünmüyordum da hele kötü kokuluysa hiç denemem herhalde ama şu hayıtı bi sorayım bakıym aktardan....

kızlar şerbetçiotunun hiçte öyle kötü iğrenç denecek ne kokusu nede tadı var kokusu aktara gittiğinzde çok güzel bi baharat kokusu vardır ya ona benziyo tabii bana göre yerimseniben

Hayıt tohumu var birde hayıt otu var. Hangisini alalım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…