Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

neler yaptın cnm:)

hergün adaçayı ve rezene çayını karıştırıp içtim spor yaptım hazırladığım yağ karışımıyla masaj, buz masajı duşta soğuk su tuttm bu süre zarfında sütyen takmamaya çalıştım sarkmaması ve sıkı kalması içinde banyoda yosun sabunu kullandım a.s.

bu arada ilk bir ay kullandığım yoğurtlu küçü de untmuşum yazmayı kaydirigubbakcemile3

tebrikler tatlım ben de o kadar yapcam inş :)

oooooooo maşallah neler denemişsin:) soğuk suya dayanamıyorum ben ya
neyse ben bu yöntemle bi başlayımda... inşallah büyür ya yoksa delircem yani :sinifsinif:

oooooooo maşallah neler denemişsin:) soğuk suya dayanamıyorum ben ya
neyse ben bu yöntemle bi başlayımda... inşallah büyür ya yoksa delircem yani :sinifsinif:

büyür cnm benimkiler büyüdü ama yılmadan uygulaman gerekiyo yalnız en faydalısı masaj oldu bunu aklının bi kenarına yaz :lepi:

paylaşımın için teşekkürler canım
nekadar ot ve bu ota göre nekadar krem kullanıyorsun acaba
birde kremsiz olmuyor mu bu işlem

bizdede öle intro ama çocuğa daha varr :jeyyar:
ya benimde yaşım 19 yaa ama crnn büyütmüşşş ben büyütemiorum yaaa ooff offf

ya anlamadm hangi resimlerden bahsedilio ?? bide crnn sen bu serbetciotlu karısımı da mı kullandın da buyudu buyutenleri gordukce cok seviniorm walla bana da umut oluo =)

bizdede öle intro ama çocuğa daha varr :jeyyar:
ya benimde yaşım 19 yaa ama crnn büyütmüşşş ben büyütemiorum yaaa ooff offf

cnm intro seninle aynı yaşıt bak o büyütüyor ben sizden daha büyüğüm benimki bile büyüdü :lepi:

ya anlamadm hangi resimlerden bahsedilio ?? bide crnn sen bu serbetciotlu karısımı da mı kullandın da buyudu buyutenleri gordukce cok seviniorm walla bana da umut oluo =)

yok cnm kullanmadım kullanmayı düşünüyorum ama yaptıklarımı bi kaç önceki sayfada anlatmıştım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…