- Konu Sahibi IntromTrack
acaba bu otun fiyatınıda paylaşabilirmisiniizzzz burda okuyup entele almıştım bayada bi para verdim ve bi işe yaramadı maalesef eğer fiyatı uygunsa deneyeceğimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acaba bu otun fiyatınıda paylaşabilirmisiniizzzz burda okuyup entele almıştım bayada bi para verdim ve bi işe yaramadı maalesef eğer fiyatı uygunsa deneyeceğimm
benmkiler çok küçükk gerçektn faydasını görürmüyüm sence
canım bak bir foto buldum sanırım benimkiler inan dümdüzdü nerdeyse düşünsene göğüs altı 81 cm göğüs üstü 87 cm ve şu anda 96 ya çıktı dümdüzken aynen bu fotodaki gibi
http://1.bp.blogspot.com/_zobBdeNqqfs/SQr0XmcGkHI/AAAAAAAAD7c/ThYkyRClQns/s320/göğüs.png
dipnot: fotodaki ben değilim :)
cnm bnm,
bişey daha sorcam ben:) bendeki krem brz yağlıda, ben direk senin kullandığın kremi kullanıyım riske atmayım hemen büyüsün:) markasını verirmisin kremin:dance:
cnm bu öncekimi şimdiki halimi?
introoooooooooooooooooommmmmm gerçekmi bu yaaaaa..vallahi benimkilerde dümdüz inanamıyorum bende kullanınca böylemi olur acaba:gitme:
cnm şuan gayet normal görünüyor benimki gibi bi resim bulursam bende eklerim buraya :)
ay harbi ya böyle olcaksa canım kurban yani:) dümdüzken böylemi oldu 1ayda inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sositososito
benimkiler böyle resim tabiikide benim değil kaydirigubbakcemile3
gerçek tatlım inan gerçek :)
kız iyiymiş seninkiler :)
ay evde var şerbetçi otum hemen başlamak istiyorumkaydirigubbakcemile2öpüyorum seni introm.iyi geceler canım benim:1hug:
tabiiki cnm fena değiller kaç ay uğraştım ama şimdi 85 beden kullanıyorum :kedi: