Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

abla kelimesini bana demedin inş tatlım yaşım 19 :) benim de fark 6 ydı bak şimdi 19 oldu 100cm göğüs ucum seninki de büyür inş

kızlar ya uzun zamandır msj yazmasamda gelişmler takipe ediyorum.
Ama 19 cmlik fark süper birşey...
o zaman senin bayag bayag gögüs dokun oluştu.
sütyen bedenin kaçtı şimdi kaç oldu arkadasım.
heveslendim gene ben...opuyorumnanaktan

bebus devamı gelecek pes etme haaaa :)

maskaraa tatlım tam da size şuanki halini gösterebilecek foto arıyordum netten önceden 70 doldurmazdım şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse dolgulu 80 den aşağısını kullanamıyorum küçük geliyor :)

cnm maşallah diyelim nazar degmesin...
cnm benim gögsüm bu kadar zaten birde başlarsam uygulamlara epey büyür gibi geldi.
Sıfırdan bu gelişmeyi göstermek mükemmel ötesi.

Tebrük ediyorum arkadasım senin adına cok sevindim.alkisalkisalkis

egedenizi, maskaraa size koocaamaannn teşekkürler

azmettim başardım siz de başarırsınız amaaa düzenli yapmak gerekiyor yapınca görceksiniz büyümeyi benim şu aralar 2 günde 1 cm büyüyor

ya bende yapmak istiyorum ama önce doğru mu anlamışım bi onaylar mısınız

şimdi önce adaçayını yapıyoruz onun yapraklarını ayırıp çaydan üstüne biraz koyuyoruz sonra kalan çayı afiyetle içiyoruz
sonra o ayırdığımız posayla masaj yapıyoruz o tamamen emince şerbetçi otunu yapıyoruz(adaçayını yıkamıyoduk dimi onun üstüne şerbetçi otunu yapıcaktık )
sonra şerbetçi otuyla masaj yapmıyoruz yapraklarıyla birlikte sürüyoruz(bişey daha yapraklar büyük olduğu için blendırdan geçirip öyle demleyip sürsek olmaz mı)
sonrada şerbetçi otunu sürüp sabaha kadar bekliyoruz
böyle mi ?

neyse tatlılarım ben çıkıyorum yarın da girmeye çalışcam ama öbür gün imkansız sonraki günlerin de garantisini veremem 1 hafta yok sayın siz beni ama girmek için çabalıycam sizi bu maratonda yalnız bırakmak istemiyorum ama ablam evleniyor ankaraya gitmem lazım öptüm hepinizi çok ama çok önemli sorusu olanlar özel mesaj atsın göremeyebilirim çünkü

ceyda tatlım biraz karışmış sanki adaçayını yapıyorsun masajı da yapıyorsun buralar doğru şerbetçiotuna gelince karışımı yaptıktan 1 gün sonra bu uygulamaları yapıyorsun çünkü karışım dinlenmeli karışımı da yaptın varsayalım adaçayı işlemlerinden yaklaşık 1 saat sonra filan masajsız bu karışımı uyguluyorsun ovalayarak emdirme vücuda yüzeyde kalsın kendi kendine emsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…