Bugün ki sınava giren var mı KK'dan acaba.
Ben çok güzel battım
lostcum nevbaharın girdiği sınavı soruyorsan seninde gireceğin staj başlatma sınavı kuzum a.sne sınavı bu beya :çok üzgünüm:
birde büle büle sınavlar mı oluyr
ben çok toyum...
slm arkadaşlar..bende şuan stajyerim. 2008 haziran sınavında kazandım.. yeterlilik sınavına girmeme daha çok var. eşimde stajyer o bu hafta yeterlilik sınavına girecek.. konular çok zor ve ağır. bakalım sınavdan gelsin tekrar sizinle paylaşırım..
bende kasımda giricem inşallah :)
bende tatlıma.s
nasıl başladın mı çalışmaya:uhm:
5 ve 6. cd lerin bittimi ?
kızlar afedersınız algılayamadıgım bısı var.yuksek lısansı 1 yıl yaparsak stajdan dusuluyo 2 yıl staj yapıyoruz.pekı yuksek lısansın tezlı yada tezsız olması bısı degıstırıyomuİşletme, muhasebe, finansman.. vs gibi belli dallarda yüksek lisans yapıldığında tezin teslimi ile yüksek lisansınız 1 yıl stajdan sayılıo. Dolayısıyla 2 sene staj yapma hakkınız doğuyor. Ben kendi adıma yüksek lisansa başladığmda staj sınavına girmeyi planlamaktayım.
kızlar afedersınız algılayamadıgım bısı var.yuksek lısansı 1 yıl yaparsak stajdan dusuluyo 2 yıl staj yapıyoruz.pekı yuksek lısansın tezlı yada tezsız olması bısı degıstırıyomu
Bağlı bulunduğun serbest muhasebeci mali müşavirler odası ile görüş bu konuda cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?