Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Stajerlerinin Paylaşım Alanı

peki bir sorum olacak: y.lisansın stajdan sayılması için önce staj sınavına mı girilmesi gerekiyr . staj sınvından snr mı y.lisns eğitimi alınıyor.

ne sınavı bu beya :çok üzgünüm:
birde büle büle sınavlar mı oluyr
ben çok toyum...

slm arkadaşlar..bende şuan stajyerim. 2008 haziran sınavında kazandım.. yeterlilik sınavına girmeme daha çok var. eşimde stajyer o bu hafta yeterlilik sınavına girecek.. konular çok zor ve ağır. bakalım sınavdan gelsin tekrar sizinle paylaşırım..

ne sınavı bu beya :çok üzgünüm:
birde büle büle sınavlar mı oluyr
ben çok toyum...
lostcum nevbaharın girdiği sınavı soruyorsan seninde gireceğin staj başlatma sınavı kuzum a.s

cnm bekliyoruz paylaşımlarını...
inşallah eşin tüm derslerini verir ve belgesini en kısa sürede alır.
lostcum şimdi bu sınavıda sorarsın sen :roflol: tatlişim buda staj bittikten sonra gireceğimiz yeterlilik sınavı a.sŞeniz

bende kasımda girecem inşallah elissa 'cım
bakalım bir gireyimde sonra neyin ne oluyormuş içine işin girince öğrenirim :ecrin_bebek:
. çok toy gördüm kendimi :roflol: elissa sen neler yapıyosun ders çalışıyormusun Allah yardımcımz olsun :Saruboceq:

bende tatlıma.s
nasıl başladın mı çalışmaya:uhm:
5 ve 6. cd lerin bittimi ?

hayır canım daha başlamadım benim aöf de son senem 3 adetcik dersim var mayısın sonunda bitiyor okul hemen ağustostada dershaneye başlicam inş.ben kursa gidicem sen nasıl çalışıyosun...

Kızlar reklam olabilir diye kurs ismini yazmıyorum ama ben 2 aylık bir kursla başlama sınavını kazandım üstelik kurs haricide hiç ders çalışmadım :)

kızlar afedersınız algılayamadıgım bısı var.yuksek lısansı 1 yıl yaparsak stajdan dusuluyo 2 yıl staj yapıyoruz.pekı yuksek lısansın tezlı yada tezsız olması bısı degıstırıyomu

kızlar afedersınız algılayamadıgım bısı var.yuksek lısansı 1 yıl yaparsak stajdan dusuluyo 2 yıl staj yapıyoruz.pekı yuksek lısansın tezlı yada tezsız olması bısı degıstırıyomu

Bağlı bulunduğun serbest muhasebeci mali müşavirler odası ile görüş bu konuda cnm

arkadaşlar biz forumalomaliye sitesindeyiz,anlamadım siz böyle tek başınıza burda konuşuyorsunuz.

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ama bu topiği yeni gördüm.
ve çok sewindim.
2007/05 stajyeriyim.
2009/07 de yeterliliğe giricem.
burda pek çok faydalı paylaşımların olacağına inanıyorum.
staj sınavını kazanmış kişiler olarak tavsiyelerde bulunur ve yeterliliğe hazırlananlar olarak sıkı bir dayanışma içinde olabilirz.
herkese başarılar..

kolay gelsin
az bişi kalmış
bitirme sınavları zorlu oluyo diye duydum hep
kasımda o maratona bende başlıcam hayırlısıyla

evet az kaldı
beni korkutan sınav değil , ben staj dönemimi değerlendiremedim die üzülüyorum.
büro deneyimi kazanamadım, halbuki büro açmayı düşünüyorum.
hiçbir smmm kabul etmedi ücret bile talep etmiyoruz halbuki...

benim o konuda hiç endişem yok
10 yıldır çalışıyorum
2 yıl büroda çalıştım
5 yıldır yönetici olarak çalışıyorum
belge işini çok erteledim
yaş ilerledi ve beynim bi sürü bilgiyle doldu.
sınav o yüzden stres yaratıyor.
belgeni al gerisini halledersin.
staj dönemi dersen adı staj sadece ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…