Elbette,
Moneta Ceramica 01 tavalar ortalama 30 milyona tencerelerde ise 60 milyona aldım.Ayrıca bir de yeni seri vardı dısı da beyaz olan onunda tavaları 20 tencereleri 40 milyon ortalamadan satıyorlar.Bu zeno mağazası bağdat caddesindeki yerinden göztepe ışıklardan minibus yoluna tasınmıs oradaacılan yağmur diye bir başka züccaciyeci var ama monetaları çok pahalı satıyor zenoyu bul bence...
Bir de arkadaş ''cem aldım marka güvencesi '' diye yazmıs ama cemin ürünleri prc yani peoples rebuplic china üretimi yani çin malı uzak dur derim...
Selamlar...
zeno nun yeni yerini tam olarak tarif edebilir misin??
delimano diye bir marka duydunuz mu az önce internette gördüm seramik tencere üçlü seti uygundu sanki:26::26:
Delimano internet üzerinden satış yapan Hırvat bir firma,ürünlerini Moneta üretiyormuş kendileri tasarlayarak italya da ürettiyorlarmış....
)):86:
Zeno tel no vereyim onlar tarif etsin ben biraz özürlü anlatırım...Ayrıca Zeno'nun birde Avrupa yakasında şubesi varmış onun da numarasını yazıyorum...
Zeno tel no vereyim onlar tarif etsin ben biraz özürlü anlatırım...Ayrıca Zeno'nun birde Avrupa yakasında şubesi varmış onun da numarasını yazıyorum...
arkadaşlar delimano markası hakkında bilginiz var mı
Izgara Tavası, 28 x 28 cm
Sos Tavası, 16 cm,
Wok, 28 cm
Pilav Tenceresi, 24 cm
Kulplu Derin Tencere, 20 cm
Fırın Kabı, 35 x 25 cm
Kızartma Tavası, 20 cm
Payreks Kapak, 20cm
Payreks Kapak, 28 cm
Payreks Kapak, 24 cm
HEDİYE: Krep Tavası, 25 cm bunların hepsi 499tl
sanırım moneta markası gibi de gerçek seramik çünkü delimanonun sitesinde de Birinci sınıf seramik kaplama CERAMICA® yazıyor fiyatı biraz çok gibi geldi bana ama siz ne diyorsunuz
şimdi her marka seramik tencere cıkarmş.schafer,emsan.dun ıkısını ınceledım.bırı beyaz diğeri ise içi sarıydı farkı ne anlayamadım.çeyizime alacagım.monetayı daha grmedım.kararsızım ceyızıme alacagım bakalım.
evt bende onu farkettm kimisinin bembeyaz kimisisnin sarımsı krem ama sanırm ben krem olanı alıcam daha doğal geldi nedense
korkmazın natura serisini güzel diolar kızlar fiyatı da uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?