Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar karacada seramik tencere seti çıkarmış bence tüm markalarda olucak biraz beklemek lazım,yada karacanınki alınırmı?Kalitelidir diye düşünmek istiyorum fiyatı uygun çünkü
Arkadaşlar,yazışmaları okurken biraz üzüldüm çokta sıkıldım.Bu konu benim(iki çocuğum var)çocuklarım olduğundan beri üzerinde hassasiyetle duruduğum bir konu bu nedenle baya bir araştırma yaptığımı söylemeliyim.Öncelikle bu beyaz gördüğümüz ürünlerde iki çeşit var birincisi aslında bildiğimiz teflon'un pigmentleri ile oynanarak elde edilen beyaz kaplamalar ki bunlar teflondan daha dayanıksız ve özellikle çin malı olanlar süper sağlıksız.Bu ürünlere zaten doğru dürüst bir garantide veremiyorlar. Cemin vanilyası eternity ve greenpan ürünleri bu sınıfa giriyor. İkinci grup ki bence en sağlıklısı bu gerçek manada petro türevi içermeyen malzemeden üretilen ceramica. Bu ürünü zaten patent sahibi olan italyan moneta üretiyor.Esse mağazaları ve bir çok züccaciyecide görebilirsiniz.Bir de burada Jumbo'nun ürünlerini öven arkadaşlar var aslında seçtikleri ürün doğru ama Jumbo da zaten ürünü Monetaya ürettiyor.Yani sonuçta onların ürünü de Moneta ama çok pahalı gelebilir. Limango vs yerlerde satılan Moneta ürünlerini de piyasadan ucuza almış olmuyorsunuz.Ben yıllardır müşterisi olduğum Zeno (bağdat caddesi üzerindedir)dan bu Monetaları internet vb yerlerden çok daha uygun fiyatlara alıyorum.Kullandığım ürünlerden inanılmaz memnunum ve hepinize tavsiye ederim.Benim kullandığım serinin adı Moneta ceramica1 serisi bu arada.
Hepinize sevgiler ışıklı günler dilerim...