geçen gün Delimanodan yüzde 50 indirimde bir tava aldım deneme amaçlı. memnun kalırsam çeyiz setimi de Delimano alırım diyerek siparişimi verdim. tava elime ulaştı. hemen hevesle yumurtalı bir karışım pişirdim. tavayı sadece tabağa doğru devirdim ve içindekiler löp diye dökülüverdi yardımsıztavanın sapıyla birleştiği yerde ısı göstergesi var, gayet kaliteli, o da çok işime yaradı.
tavayı ben bu kadar yüksek kaliteli beklemiyordum açıkçası. duruşu, yapısı, materyali, kayganlığı, yüzeyi, ısı göstergesi... her şeyinden memnunum şu ara. 1-2 ay daha kullanayım, hala memnun kalırsam eğer set halinde çeyizim için satın alıcam.
Ben çok beğendim kızlar. Piyasada zaten bana kalırsa ceramica olarak güvenebileceğimiz 3 marka var. MONETA, DELİMANO ve JUMBO... benim düşünceme göre kaliteleri nerdeyse birebir. Delimano fiyat olarak en uygunu.
yalnız sadece makinada yıkamayın ve bulaşık süngerinin telli kısmıyla tavayı zorlamayın. zaten kolayca temizlenebilen bir yüzeyi var. Dikkatli kullanırsak uzun zaman aynı haliyle kalacağını düşünüyorum..
evet ben iletişim bilgilerini istiyorum mümkünse...
Arkadaşlar,
Ben de çeyizime tencere tava seti almak istiyorum. Büyük tencere setimi karaca dan aldım. Onun haricinde günlük kullanmak için küçük tencere seti ve tava seti ihtiyacım var. Mutfak işlerinden pek anlamam. Seramik ve teflonun farkı nedir? Kaliteli ve uygun olan hangi markaları önerebilirsiniz?
canım ben 3 aydır evliyim. moneta, korkmaz natura ve vita verde den tencere tavalarım var. Korkmaz natura ve monetadan çok memnunum. Monetaya para veremem diyorsanız bence Korkmaz Natura çok iyi. Yemeklerin tadını bile güzelleştiriyor gerçekten...
evet ben iletişim bilgilerini istiyorum mümkünse...
hemmen not aldım verdiğin bilgileri canım. çelik tencere seti olarak hisar rio düşünüyorum var mı hisar hakkında fikrinArkadaşlar; konuyu doğru düzgün okumuyorsunuz sonra da yok o markayı duydum yok bu markayı alayım mı bilmem ne diye tekrar tekrar aynı yere döndürüyorsunuz olayı. O yüzden 26. sayfadaki mesajımı, bu kez bir Kimya Mühendisi olduğumu beyan ederek tekrarlıyorum:
Öncelikle alacağınız ürünün "PTFE ve PFOA" içermemesi gerekiyor. "PTFE-PFOA FREE" diye de yazabilir. Alacağınız tencerenin sağına soluna, içine, altına ve varsa ürün bilgi etiketine bakın; "ptfe ve pfoa içermez" YAZMIYORSA ALMAYIN. Çünkü ptfe ve pfoa teflon materyalleridir. Eğer tencere ya da tava bunu içeriyorsa, siz rengi değiştirilmiş teflon tava/tencere almış olursunuz.
"Non-stick" yazması seramik olduğunu GÖSTERMEZ. Sadece "yapışmaz" özelliği var demektir ki teflonlarda da yapışmaz özellik vardır.
Çeyizim için Moneta Ceramica 01 serisinden 20 cm'lik tenceresini ve 26 cm'lik tavasını almıştım. YKM'den TVS Bianca markalı bir pilav tenceresi ve bir de sosluk almıştım. Evleneli 1 sene oldu, hepsini bulaşık makinesinde yıkamama rağmen iç kısımlarında hiçbir deformasyon olmadı, pişirme ve yapışmazlık özelliklerinde bir değişiklik yok. Sadece pişirme esnasında ocağın demirleri tencerelerin dış kısmını çiziyor fakat bu da sağlık açısından bir önem teşkil etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?