- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
taçın seramik tenceresini aldım ben tek olarak pilav için.kullanan varmı.okadar çok yorumlar varki nette seramikmi kaplamamamı onuda bilemicem.henüz kullanmadım kullanan varsa bilgi versin.
ben esse de satılandan almayı planlıyorum ama çok pahalı yahu
benm de annem almış bana bende henüz kullanmadım merak da ediyorum açıkçası kullanan var mı,yorumlar neler?bi de sen kaça aldın canım?
valla ben çağrı marketten 52.90a aldım 26.cm olanı netten beklemek istemedim.pilav yaptım kullanışlı gibime geldi metal kaşık sürüncede çizilme olmuyo petek dokusuda biraz ona yönelik yapılmış sanırım bundan sonra teflon almayı düşünmüyorum.taç gayet kaliteli yapılmış.monetanın bir makarna tenceresi bile 150den başlıyo okadar zengin değilim taç gayet güzel.
hmm cevabın için sağol,güle güle kullan canım:)
Bende korkmazı tavsiye edebilirim fiyatları da uygun pek çok kaliteli ürünü de var bende sasırdım esenso iyidir diye düşünüyordum.
Üstelik çok şirin kuçuk modelleride var beş renk seçeneğiyle burdan bakabilirsin :
Cafemarkt | Profesyonel Mutfaklar - Mutfak Ekipmanlar Porselen Mikser Blender
Canım karar verebildim Tencere olarak Moneta alacağım. Para durumunu ayaralayabilirsem bir tane orta boy tavasından da alırım. Tavalarda dediğim gibi Korkmazınkiler de çok hoşuma gitti. Monetanın piyasada olmayan çok daha profesyonel ürünleri markafoniye, trendyola, limangoya, evim.nete falan geliyor. Bu kampanyaları bekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?