Seramik tencere ve tava almak isteyenler buraya :))

monetanın 3 lü tava setini kullanıyorum ben memnunum çizilme filan olmuyor satan arkadaşımız vardı makinaya atma demesine
rağmen ben bikaç kere attım ama bişey olmadı sadece yüksek ısıdan sanırım kulbuyla tava arasında ki parça renk değiştirdi
oda benim dikkatsizliğim :26::26:

Arkadaşlar seramik diye aldığınız tavaların çoğunun teflon boyası olduğunu biliyormusunuz. Seramik yapısı ve fiyatı itibariyle ucuz bir materyal değildir. Ucuza itibar ederseniz başınız ağrır benden söylemesi.

taçın seramik tenceresini aldım ben tek olarak pilav için.kullanan varmı.okadar çok yorumlar varki nette seramikmi kaplamamamı onuda bilemicem.henüz kullanmadım kullanan varsa bilgi versin.

Son düzenleme:
taçın seramik tenceresini aldım ben tek olarak pilav için.kullanan varmı.okadar çok yorumlar varki nette seramikmi kaplamamamı onuda bilemicem.henüz kullanmadım kullanan varsa bilgi versin.

benm de annem almış bana bende henüz kullanmadım merak da ediyorum açıkçası kullanan var mı,yorumlar neler?bi de sen kaça aldın canım?

benm de annem almış bana bende henüz kullanmadım merak da ediyorum açıkçası kullanan var mı,yorumlar neler?bi de sen kaça aldın canım?

valla ben çağrı marketten 52.90a aldım 26.cm olanı netten beklemek istemedim.pilav yaptım kullanışlı gibime geldi metal kaşık sürüncede çizilme olmuyo petek dokusuda biraz ona yönelik yapılmış sanırım bundan sonra teflon almayı düşünmüyorum.taç gayet kaliteli yapılmış.monetanın bir makarna tenceresi bile 150den başlıyo okadar zengin değilim taç gayet güzel.

hmm cevabın için sağol,güle güle kullan canım:)

Bugün bende eminönün'den monetanın ızgara tavasını ve 28 cm pilav tenceresini sıkı bir araştırmadan sonra aldım memnun kalacağımı düşünüyorum umarım yanılmam

Ben moneta aldım. Çok memnunum. Korkmaz da güzel arkadaşım memnun

merhaba
ben de limango da gördüm mehtap marka
tr de seramik tava tencereyi ilk biz ürettik diyorlar ama emin olamadım

iyisi ile kötüyü ayırt edicek bir püf noktası var mı?

Arkadaşlar merhaba,
3-4 ay önce uzun araştırmalar sonunda Moneta'nın seramik tavalarını aldım. Ancak beklediğim özellikler yoktu (kolay temizlenme, yapışmama). Kısa süre sonra da Korkmaz'ın setini aldım ve tek kelime ile harika. Kullanmaya kıyamıyorum resmen. Monetayı da mecburiyetten kullanıyorum.
Seramik tava alacaklara gözü kapalı tavsiyem Korkmaz..
Hoşçakalın...

kızlar daha önce buraya yazmıştım.moneta tava almıştım.hatta
bayağı bir para vermiştim.şimdi aklıma gelince deli oldum.1o defa kullanmadım yani,makinaya da atmadım.
özelliğini kaybetmişti.açıkçası çelik tavadan daha beter yapışıyordu.
aldığımız yere verdik.italyadan geliyor,4 ayda sonuçlanır dediler.hala arayan yok.daha belli olmamış.kusur kimde
onu tespit edeceklermiş.eğer hata onlardaysa değiştirecekler.

neyse ben dayanamadım esseden cam seramik aldım.indirimli 45 tl,küçücük tava bide.
ama eve geldiğimde üzerinde non stick yazdığını gördüm.
kızlar şimdi biri bana doğru bilgi versin.non stick gerçekten beyaz teflon mu demek?
yani ben seramik tava alayım derken teflon tava mı aldım?

moneta 1 numara kesinlikle alın ben çok memnunum pişman olmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…