Seramik mi Döküm Tencere-Tava mı ?

ilkyapi

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
23
5
286
İzmir
Arkadaşlar merhaba;

Teflonun sağlıksız olduğunu duyduğumdan beri tencere - tavalarımı yenilemek istiyorum ama döküm mü seramik mi iyidir bir türlü karar veremedim.
Sizce hangisi daha ekonomik ve iyidir ? (markada önerir misiniz, forumda okuduğuma göre cem önerilmiyor)

Sevgiler...

pilav icin kalin tabanli dokum tencere oneririm ,tabani mutlaka kalin olsun,diger yemekler icin ve tava olarak seramik kullaniyorum,benimki domo marka italyan mali,cok memnunum cnm.

Teşekkür ederim , Seramik tencerede de teflon gibi tahta kaşık kullanma zorunluğu var mı ?

Ben Tefal'den 7-8 ay önce 250 TL ödeyerek seramik tava seti aldım. Satıcı bana kesinlikle yapışmayan yeni nesil seramik tavalardan olduğunu söyledi ve bende Tefal'i iyi bir firma sanarak bu ürünü aldım. 7 ay sonra tavalarda ne yapsam yapışır oldu. Firmayı aradığımda beni yetkili servise gönderdiler. İşte servisin bana söyledikleri Bu tava yapışır. Yapışmasın istiyorsanız 250 derece de kullanmalısınız. Oldu bende yetkiliye herkes gibi normal bir ocakta kullandığım tavanın 250 derece sıcaklığını nasıl ölçeceğimi sordum. Haklı olduğumu ama satıcının bana bildirmesi gerektiğini ama garantisi olsa da bir şey yapamayacaklarını söylediler. Kısaca Tefal'den bir şey almayın. Garantinize güvenmeyin

arkadaşlar merhaba ;
1 ay önce SÜREL Döküm Tencere ve Tavalarından 1'er adet aldım , kesinlikle döküm ürünler sağlıktır , bulaşık makinasında yıkanabiliyor ayrıca yağlama falan yapmanızada gerek kalmıyor , eşim çocuklarım ve misafirlerim yaptığım yemekleri daha çok beğenmeye başladılar :) ayrıca piyasada satılan Granit ve Seramik ürünler alüminyum üstüne renklendirilmiş teflon kaplamadır , mantıken düşünelim bunlar gerçek seramik ve granitse metal sürdüğümüz zaman çizilmemesi gerekir ve sizlere tavsiyem çizilerek alttan metal görünen ürünleri sakın kullanmayın , tecrübemi kullanarak SÜREL döküm ürünleri aldım kesinlikle tavsiye ederim , sağlıcakla kalın...

sürel markayı daha önce duymamıştım nerde satılıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…