seramik konunda yardım :))

bebeox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
110
5
48
Ankara
sevgili kk üyeleri annemin seramik takıntııs iyice arttı şu günlerde :) seramik tencere takımı almayı düşünüyoruz (5 veya 7 parça) bulunduğumuz yerde karaca ve esse var. fiyat olarak karaca çok az daha pahalı ama genel olarak neredeyse aynı. sizce hangisini alalım bu tarz konularda hiç bilgim yoktur yardımınıza çok ihtiyacım var

eğer çelik tencere takımınız varsa 7 parça seramik çok fazla olur diye düşünüyorum. Seramik tencerelerin yapısı gözenekli olduğu için herşeyi pişirmeye uygun değiller, kalmış yemekleri içinde saklamak da önerilmiyor. Ben kendi adıma pilav tenceresi ve tava hariç yapışmaz malzemeli tencereye ihtiyaç duymuyorum zaten. neyse, şikayetvar.com'dan her iki marka ile ilgili şikayetleri okumanızı tavsiye ederim seçerken. ben henüz almamış olsam ve iki marka arasında kalsam esse grenoble serisi içi seramik kaplamalı döküm tencereleri alırdım.

karacanın da seramiğini kullandım essenin de... kesinlikle esse yi tavsiye ederim... daha kaltieli bir seramiği var

esse de beğendiğimiz 5 parça ( 1 tava 1 pilav tenceresi ve bir orta boy tencere) annem onu daha çok beğendi fiyatı 149 veya 159 gibi birşeydi. karaca da 5 parçalısı yoktu 7 parça vardı bizde onun çok olduğunu düşünüyoru< az önce yazdıklarıma ek bir de büyük tencere var bunda o da 199 tl. şikayetvar a baktım ama iki markadanda şikayetçi olanlar var. esse ye daha sıcak bakıyoruz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…